Вечерта след първите номинации очи в очи, разкритите смущаващи факти

...
Вечерта след първите номинации очи в очи, разкритите смущаващи факти
Коментари Харесай

Политбюро отсъди: Жени Калканджиева – виновна по всички обвинения

Вечерта след първите номинации очи в очи, разкритите смущаващи обстоятелства и преглътнати провинения в фамилията на Жени и Тачо донесе вълна от мощни страсти за всички съквартиранти.

След абсурда сред двамата съпрузи тематиката за техния бракоразвод ще стане водеща в „ Образцовия дом ". Докато Кали и Кучкова разясняват страстта на Тачо, без да дават присъди на нито един от двамата, Политбюрото разяснява на четири очи тематиката и ще издаде окончателната присъда Жени Калканджиева - отговорна по всички обвинявания. 

И съквартирантите в Къщата, и членовете на Домсъвета са надълбоко разтърсени от драмата, която фамилията изживява пред очите на цяла България. Никол Станкулова потърси виновността и в двамата, а Венета Райкова дефинира момента като повратна точка, от която няма връщане обратно. По време на живото предаване нощес част от съквартирантите предложиха Жени и Тачо, тъй като имат вяра, че на това семейство следва сериозен въпрос за решение и те би трябвало да споделят и изговорят между тях неща, които не са за пред камери.

Динамиката на живота в Къщата предопредели номинираните съквартиранти. Кучкова и Евгени събраха отрицателни гласове поради безотговорното си отношение към триумфа на задачите, който има директна връзка с бюджета и метода на живот на всички. Камелия Тодорова желае да живее по свои правила в Образцовия дом и изисква останалите да се преценяват с нея, което също се отрази в отношението им към нея и номинациите, които получи. Мартин получи наказателни точки поради това, че не взе участие задоволително в битовия живот на Къщата и не е задоволително VIP по отношение на останалите.

Сблъсъкът на титаните Минчев и Воче се размина и откри своето позволение, само че назрява нов спор - сред Лорда и Кали. В епизода тази вечер феновете ще чуят по какъв начин Евгени дефинира певицата в С група. По-късно Кали ще му потърси сметка за думите с въпроса „ за какво придърпваш всеки от нас и приказваш зад тила на другия, през вчерашния ден си коментирал, че съм треторазрядна певица, а след това идваш при мен и ми се умилкваш? ". Лордът ще отбрани позицията и думите си, с което ще си навлече гнева на Кали. Но певицата не знае, че точно Евгени я пази пред останалите съквартиранти. Дали ще съжалява за думите и обвиняванията, ще разберем единствено от VIP Brother „ Образцов дом ".

Повод за разправиите сред Кали и Евгени стана задачата „ Кой е по-по-най ", която VIP Brother разпореди на съквартирантите. Тази вечер феновете ще видят по какъв начин огромният брат ще заяви на участниците резултатите от анкета, която твърди, че е провел в обществената мрежа, където хората са определили кой е „ най " в 14 категории. Най-мързелив (Мартин и Евгени), най-секси (Кучкова и Тачо), максимален двуличник (Евгени и Кали), най-скучен (Ели Гигова и Камелия Тодорова), минимум VIP (Тачо и Стефан), най-умен (Йорданка и Камелия Тодорова), най-ниска хигиена (Кали и Камелия Воче), най-фалшив (Евгени и Мартин), най-глупав (Кучкова и Мартин).

Целта е съквартирантите да познаят кой от двамата номинирани е определен от феновете. След като Биг Брадър разгласи кой е определения, другият би трябвало да го залее с лепкава алена течност. Мисията се смята за сполучлива, в случай че съквартирантите познаят 10 индивида, оповестени за „ най ", а премията е 10-те % от бюджета, които бяха взети поради Лорда. Това, което съквартирантите от Резиденцията не знаят, е, че анкетата не е извършена във Фейсбук, а тримата от ТВО-то са определили спечелилите в категориите.

За утеха на напрежението от толкоз страсти и спорове съквартирантите ще си провеждат вечер на гения. Албена Вулева ще възроди „ Сигнално жълто " и ще направи оценка на всеки от присъстващите. Повечето съквартиранти ще одобряват рецензиите със смях, само че дали всички са толкоз необятно скроени.

Във времена на любовни пристрастености, тежки истини и самопризнания VIP Brother ще разкрие и една благородна идея, не по-малко персонална и мъчителна за едни от съквартирантите в къщата. Тити Папазов ще покаже своето достойнство и отговорност към човешките ориси освен отвън, само че и в Къщата. Като човек, който е привикнал да работи в екип, да се грижи да другите хора и да дава всичко от себе си, с цел да помогне, той се демонстрира като балансьор, посредник и психотерапевт за всички съквартиранти, които изживяват драми, тежки моменти и прочувствени сривове в „ Образцовия дом ". Но Тити носи и своята огромна болежка, своята орис - баскетболен клуб „ Левски ".

Мотивацията на треньора да взе участие в предаването е обвързвана с намирането на огромна естрада, от която той да помоли хората за подпомагане, за избавяне на едни популярен тим, който през миналия сезон е постигнал изключителни триумфи. „ Левски " е извоювал правото да взе участие Евролигата, чийто футболен еквивалент е Шампионска лига. Отборът е навършил 100 години от своята история и този празник не трябва да е последния. Тити има вяра в капацитета на VIP Brother и във опцията неговата идея да стигне до сърцата на хората, които считат, че българският спорт има бъдеще и би трябвало да се развива.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР