Вечерта на 25-ти септември в столичната галерия за модерно изкуство

...
Вечерта на 25-ти септември в столичната галерия за модерно изкуство
Коментари Харесай

Suzuki представи хибридните си модели на стилно парти

Вечерта на 25-ти септември в столичната изложба за съвременно изкуство ОБОРИЩЕ 5, формалният вносител на SUZUKI за България – МИРКАТ ООД, показа пред свои клиенти, сътрудници и публицисти, проектът на японския производител за промяна на автомобилната си гама и цялостно нахлуване в ерата на хибридните коли.

Почти всички автомобилни марки към този момент имат хибриден или електрически модел в портфолиото си, само че малко са тези, които интегрират атлетнативни технологии за задвижване в цялата си гама. SUZUKI се подрежда измежду пионерите тук и в това няма нищо изненадващо, означават от МИРКАТ ООД, припомняйки пред гостите на събитието върховете, сложени с транспортни средства на японския производител: през 2007 година SUZUKI SAMURAI доближава до най-голямата надморска височина от 6 626 метра, а през 2015 година SUZUKI RMZ450 се изкачва до 6 647 метра. Изглежда за SUZUKI няма граници, тъй като неотдавна компанията разгласи присъединяване си в конструирането на лунохода HAKUTO-R, където се включва със своята потвърдена експертиза в създаването на коли със задвижване на четирите колела.

Хибридната технология на SUZUKI комбинира интегриран запалител генератор и литиево-йонна батерия, като системата презарежда батерията с електричество, генерирано от силата при понижаване на скоростта на автомобила, с цел да подкрепи ускорението на мотора и усъвършенства горивната успеваемост.

Казано в резюме, системата пести гориво, като в това време обезпечава оптималната успеваемост, без ограничавания на пробега и специфична поддръжка. С тази технология няма да ви се постанова да променяте стила си на шофиране - просто сядате зад кормилото и се наслаждавате на вълнуващо шофиране.

Първят модел на SUZUKI с хибридна технология – BALENO, беше показан на клиентите напролет на 2016 година Малко по-късно SWIFT и IGNIS също се снабдиха с нея, само че и при трите модела хибридната система се оферираше като алтернатива единствено в найвисоките равнища на съоръжение.

От този месец към този момент са налични за поръчки моделите IGNIS и SWIFT, оборудвани с леката и компактна хибридна система в цялата си продуктова линия, а в края на 2019-та година ще стартира и производството на новите хибридни SUV модели - VITARA и S-CROSS. Това действително значи, че от началото на 2020 година всички модели в гамата на SUZUKI ще се оферират с хибрид.

За първите осем месеца от годината българският пазар регистрира 10% дял на колите с различно задвиждане, включително и тези с хибридна технология, 52% са записаните нови коли с бензинови мотори и 38% дизеловите.

От SUZUKI имат вяра, че родният пазар ще следва световните трендове, които дават обещание над 30% пазарен дял за хибридните и електрически коли през 2025 година, и техните конкурентни ценово модели ще бъдат измежду желаните. Какво ще се случи единствено бъдещето ще покаже, а дотогава – THINK HYBRID. DRIVE SUZUKI.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР