Вече знаем, че Били Айлиш си се справя доста добре

...
Вече знаем, че Били Айлиш си се справя доста добре
Коментари Харесай

Защо фенове са нападали Били Айлиш

Вече знаем, че Били Айлиш си се оправя сносно с изолацията и стоенето у дома, което е супер, тъй като е прегледен образец, че тази задача не е чак толкоз сложна.
 Били Айлиш, изолацията и по какъв начин се оправя с нея изпълнителката
Обича ли Били Айлиш да бъде сама

Горе-долу ситуацията е същото и при нас

Знаем и че поради славата 18-годишната Айлиш е имала много проблеми на психическа основа, с които обаче към този момент най-малко се е справила.

Освен с музиката си, тя е известна и с метода си на обличане. Били се стреми да облича необятни облекла, които да не акцентират извивките на тялото ѝ, с цел да не могат хората да си построяват каквито и да било отзиви за него.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BILLIE EILISH (@billieeilish) на Яну 10, 2020 в 11:22 PST

Въпреки това в профила си в Instgram през януари изпълнителката показа фотоси от почивката си на Хавайте, на които виждаме много повече плът, в сравнение с сме привикнали.

В изявление за списание Dazed Били Айлиш споделя, че е видяла мнения под тези фотоси, които я упрекват за това, че демонстрира сходни фрагменти, а в това време не желае да я харесват поради тялото ѝ.
 Били Айлиш, турнето Where Do We Go? и видето, на което певицата се съблича
Били Айлиш се съблече по време на концерт

18-годишната певица потегли на турне

Имало е и хора, които са написали, че към този момент не я харесват, тъй като откакто е навършила 18 години се е трансформирала към неприятно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР