Вече ви разкарахме вълнуващата любовна история на Доли Партън и

...
Вече ви разкарахме вълнуващата любовна история на Доли Партън и
Коментари Харесай

Нищо не е такова, каквото изглежда: Емоционалната изневяра, която едва не съсипва 50-годишен брак

Вече ви разкарахме вълнуващата любовна история на Доли Партън и мъжа на живота ѝ - Карл Дийн. Прочетете я ТУК >>>

Съвсем в резюме - едно надарено 18-годишно момиче си събира багажа единствено ден след завършването и отива в огромния град, с цел да преследва фантазиите си. Там се среща със самонадеян и хубав млад мъж. Любовта нахълтва в живота им бурно и необратимо. Кариерата на Доли неведнъж става причина за пренасрочване на сватбата, само че възприятията ѝ са по-силни от всичко. А самият Карл избира да страни от светлината на прожекторите и се появява едвам на няколко всемирски събития, само че това по никакъв метод не отпетнява чистите им взаимоотношения.

Днес, след повече от 50 години дружно, двамата водят простоват и идиличен фамилен живот. Доли Партън неведнъж декларира, че в никакъв случай не среща мъж, който да може да заеме мястото на сегашния ѝ брачен партньор. Това обаче не значи, че брачният им живот не е имал и мрачен интервал.

Жълтите таблоиди са свързвали името на Доли Партън с доста известни мъже, измежду които са Сълвестър Сталоун и Бърт Рейнолдс.

Самата певица провокира двуполюсни реакции, откакто споделя, че е прекарала "невинна нощ " в едно легло с дългогодишния си другар и персонален помощник Джуди. Отвръща на обвиняванията в невярност с довода, че макар че с Карл е в "отворена връзка ", физическата непосредственост с други мъже е изключена:

Мъжете са моята уязвимост. Ниски, цялостни, плешиви или кльощави - чувствала съм се привлечена към доста особени видове, само че Карл знае, че постоянно ще се прибера у дома и че нямам желание да върша секс с никого. Просто кокетирам и се развличам.

В книгата "Доли за Доли: Интервюта и срещи с Доли Партън " певицата признава, че един път "изневерява със сърцето си ", което едвам не я подтиква към опит за самоубийство. Докато се пробва да се оправи с разрушеното си сърце и следствията върху съвестта ѝ след емоционаланта спекулация, погледът ѝ неведнъж стопира върху револвера:

Гледах го дълго време. Взех го в ръцете си, с цел да го прегледам. В този миг кучето ни Попай се затича към мен. Докосна ме с лапите си и това ме върна към действителността.

В този миг певицата взема решение да се обърне към Бог:

Приех появяването на Попай като предсказание от Господ. Не споделям, че сигурно щях да се самоубия, само че няма по какъв начин да бъда сигурна и за противоположното. Сега, когато се връщам обратно и си припомням да този миг, съзнавам, че болката може да прекърши душевно и най-силния човек.

Доли признава, че дължи мощната си воля на житейските перипети, през които минава - израства в оскъдно семейство, претърпява хистеректомия (това значи, че в никакъв случай няма да може да има деца) и се бори с депресията.

Бяха сложни времена. Понякога Бог просто би трябвало да те смачка. Сякаш ми споделяше: "Стегни се, тъй като предстоят доста неща, с които би трябвало да се оправим. "

И до ден сегашен двамата с Карл не престават да се обръщат към религията, с цел да поддържат вътрешния си мир. Имат личен параклис във фермата си в Тенеси. А през 2016-та година възобновиха брачните си обети.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР