Вече въпросът е в аргументите, които ще защити политическа партия

...
Вече въпросът е в аргументите, които ще защити политическа партия
Коментари Харесай

Йотова: Оставката винаги е индивидуален акт, надявам се, че Цачева разбира какво прави

Вече въпросът е в причините, които ще отбрани политическа партия ГЕРБ, счита вицепрезидентът.

" Оставката постоянно е самостоятелен акт, уповавам се, че госпожа Цачева схваща какво прави. Преди малко ви споделих, че по тематиката за жилищата министър председателят е на ход, явно съм имала някакво предусещане. Дали ще има и други оставки - ще забележим. Но въпросът не е в причините, с които ще излезе към този момент госпожа Цачева, въпросът е в причините, които ще защитят политическа партия ГЕРБ, болшинството и министър председателят. Така вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява пред публицисти доскоро в Стара Загора, че правосъдният министър Цецка Цачева е оповестила, че ще подаде оставка.

Йотова участва на интернационална конференция за бъдещето на дамите на Балканите в идващите 100 години, проведена от Зонта клуб в Стара Загора. По стратегия на същия конгрес в 14 часа лекция за домашното принуждение би трябвало да изнесе и правосъдният министър Цецка Цачева.

Очакванията са, че таман в Стара Загора тя ще разгласи публично оставката си.

Преди коментара си за оставката на Цачева Илияна Йотова сподели, че тематиката за жилищата на българските политици е и европейска тематика. Според нея, тя и част от тематиките в Европа са битката с корупцията, която битка Европа дължи на своите жители.

" Пред очите ми в продължение на два мандата в Европарламента се разсъждаваше за това какъв вид законодателство да има Европа против корупцията, само че европейските институции по този начин и не откриха смелостта в себе си да създадат наказателно законодателство против корупцията. Колкото до нашия си народен въпрос за това, считам, че министър председателят е на ход ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР