Вече тринадесет дни продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница.

...
Вече тринадесет дни продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница.
Коментари Харесай

Тринадесети ден издирват изчезналата Ивана от Дупница

Вече тринадесет дни продължава издирването на 17-годишната Ивана от Дупница. Момичето е в неопределеност от 23 февруари , оповестява БНР.

В издирването на терен вземат участие полицията, жандармерията и доброволци. Те търсят Ивана най-вече по поречието на река Джерман. Издирването се реализира и в посока Разметаница, Бобовдолско.

Продължава и работата на щаба по инспекция на друга информация и съгласуваност на дейностите на екипите.

Кметът на Дупница Първан Дангов съобщи изрично, че Ивана не се намира на територията на общината. Според него става въпрос за похищение. Той изключи опцията тя да е напуснала рамките на страната.

Припомняме, че когато родителите ѝ подадоха сигнал, че не се е върнала от учебно заведение. Стана ясно, че е напуснала образователните часова малко по-рано. При тунела на основен път Е-79. Раницата пък е била оставена на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии.

В Дупница се разгоря и сериозна полемика дали става от страна на съученици на Ивана . Това изказване обаче бе отхвърлено както от класния началник на момичето, по този начин и от негови връстници.
 Издирването на 17-годишната Ивана от Дупница продължава
Издирването на 17-годишната Ивана от Дупница продължава

Все още няма никаква информация за момичето, което е в неопределеност от 23 февруари
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР