Вече стана популярно популярни спортисти да си общуват в социалните

...
Вече стана популярно популярни спортисти да си общуват в социалните
Коментари Харесай

Балотели: В Интер Златан ми каза, че не може да тренирам с първия отбор

Вече стана известно известни спортисти да си поддържат връзка в обществените мрежи пред своите почитатели. Това сториха някогашният капитан на Италия и нападателят на Бреша Марио Балотели. В миг бранителят е треньор на китайския Гуанджоу Евъргранде и си напомни, че е желал да притегли в отбора си скандалния нападател.

„ Щеше да е идеално за теб, тъй като идваше в топ тим от Азия, където очите нямаше да са непрекъснато вперени в теб. Марио можеше да си върнеш насладата от футбола, само че ти избра парите “, сподели Канаваро и избухна в смях.

Подразнен от думите на някогашният капитан на Италия, Балотели показа, че би играл в Наполи: „ Опитах да отида там. Бих се забавлявал в Неапол. Дъщеря ми е почитател на отбора. Ще бъде съвършен ултрас. Тя подрепя тима. Пея и „ Бреша, Бреша “, само че тя продължава да поддържа Наполи. Беше доста щастлива, когато я заведох на „ Сан Паоло “. Въпреки че съгласно мен най-красивият стадион е „ Сан Сиро “.

Балотели описа за лоялната и откровена връзка с националния селекционер Роберто Манчини: „ Имаме специфични връзки с него. Щастлив съм, в случай че мисли, че не е нужно да ме извика в националния тим, тъй като знае, че когато ме повика няма да ме накара да седна на пейката. Редно е да се обади на тези, които заслужават най-вече. В деня, в който заслужава, ще бъда там и ще играя. “ След това той похвали и някогашният треньор на Рома Руди Гарсия, с който работеха дружно в Марсилия: „ Поставям го отпред на треньорите. Фантастичен е. Тичаше с нас и правеше доста тактически тренировки, само че се забавлявах “, сподели Балотели.

Тогава нападателят описа за първите си тренировки със Златан Ибрахимович в Интер, когато Марио е едвам на 16 години: „ Гледах го в съблекалнята и ми сподели, че повече няма да упражнявам с първия тим. Бил съм нищожен, с цел да оставя диря във футбола. Но по-късно се е срещнал с Мино Райола и му е споделил да ми стане сътрудник, тъй като съм по-силен от него “, показа Балотели.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР