Вече сме в март - нов месец, изпълнен с множество

...
Вече сме в март - нов месец, изпълнен с множество
Коментари Харесай

Големите астрологични предизвикателства на месец март

Вече сме в март - нов месец, изпълнен с голям брой астрологични преноси, събития и провокации. И с цел да бъдем сполучливи в този интервал, добре е да имаме поради въздействията на галактическата сила. Това ще ни бъде в помощ за вярно нареждане на целите и за по-бързо и елементарно справяне с поставените задания.
 Ретрограден Меркурий през 2023 година - какъв брой пъти ще бъдем в него и по какъв начин да го преживеем по-лесно
Ретрограден Меркурий през 2023 година - какъв брой пъти ще бъдем в него и по какъв начин да го преживеем по-лесно

Изненадите на годината. започнаха

И в случай че знаем кои са верните дни, в които да предприемем дадени дейности, то те ще се случат по-добре. Ето основните дати, които е добре да вземем поради.

2 март - Меркурий в Риби

Ден на повече връзки, сполучливи бизнес инициативи и пътешестване. Може да се отдадем на концепциите, които имаме в тези области, и да им дадем публичност - тъй като може да намерим съидейник, който да пожелае да сплоти силите си с нас.

7 март - Пълнолуние в Дева

Най-важно е да се погрижим за отговорностите и дилемите си. Добре е да мислим рационално и на първо място за личните си цели, без да се разсейваме в грижите и услуги за другите.
 Снимка 608492

16 март - Венера в Телец

Романтичен интервал, в който може да се отдадем на пристрастености и любовен живот. Химията и привличането са значими. Ако човек е в дългогодишна връзка, то това е моментът да се опитаме да възстановим хармонията в връзките със своята половинка. Ако пък човек е самостоятелен, умерено може да се отдаде на нови прочувствени преживявания.

19 март - Меркурий в Овен

Ден на храброст и откровения. Нещата не трябва да се премислят, би трябвало да бъдем водени от сърцето и това, което то ни подсказва. Директно може да кажем всичко, което ни е в мозъка.
 Снимка 608491

20 март - сезонът на Овните

Управляван от Марс, Овенът е огнен детайл, ръководещ знак. Свързан е с упоритост, експанзия, пристрастеност, витална мощ и харизма. Той е и първият знак на зодиака - по тази причина тази дата е нещо като астрологична Нова година. Може да използваме това за слагане на ново начало.

21 март - новолуние в Овен

Новолунието е обвързвано с деяние и интензивност. Това е моментът да разтеглим своите хоризонти и упоритости. Всичко, обвързвано с работата, ще ни се удава доста добре. Може даже да отидем по-далеч, като свършим неща, които от дълго време отлагаме или се опасяваме да създадем.
 Годината на Заека, китайската нова година и какво носи за всеки от знаците на китайския зодиак
Какво носи Годината на Заека на всеки от знаците в зодиака

2023-а би трябвало да е година на вярата

23 март - Плутон във Водолей

Плутон е в Козирог от много дълъг интервал - от 2008 година насам. Но в този момент се реалокира във Водолей за идващите три месеца, до 11 юни. Това е удачното време да станем част от някакъв общ екип, което ще ни донесе многообразие и прогрес.

25 март - Марс в Рак

Опасно прочувствен ден. Не бива да се отдаваме на възприятията си и би трябвало да внимаваме да не кажем или създадем нещо, за което след това бихме съжалявали. Като цяло би трябвало да се опитваме да останем спокойни, написа Metro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР