Вече сме семейство, съставено от расист и фашист“. Това написа

...
Вече сме семейство, съставено от расист и фашист“. Това написа
Коментари Харесай

Съпругата на Томислав Дончев: Ние сме семейство от расист...

„ Вече сме семейство, формирано от расист и фашист “. Това написа брачната половинка на вицепремиера Дончев - Светлана Дончева в персоналния си профил във Facebook. В обявата си от началото на декември тя бе отбелязала освен популярната си половинка, само че и синът им Алекс.

Към завладяващия текст госпожа Дончева бе прикачила и много впечатляваща фамилна фотография. На нея членовете на семейство Дончеви са предрешени като герои от известни екшън филми и театралничат съществено. Единствено на нейното лице се вижда деликатна усмивка, написа обстоятелства.бг.

„ Само за детето не е ясно накъде ще тръгне по своя идеологически път.:) Всичко друго, което мисля, ще го спестя, с цел да не контузвам сензитивните души на псевдолибералите. Упс! Пак се изказах неточно.

Светли празници на всички! И да припомня: отговорност на родителите е да се грижат за децата си, да ги научат какви права, само че и какви отговорности имат, да ги пращат на учебно заведение и да ги създадат пълноценни жители, а страната може единствено да оказва помощ “, приканва Светлана Дончева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР