Вече сме почти в средата на 2022 и едно нещо

...
Вече сме почти в средата на 2022 и едно нещо
Коментари Харесай

Как да носим платформи: обувките, които ще виждате навсякъде до края на годината

Вече сме съвсем в средата на 2022 и едно нещо стана ясно: тази година модата е отдадена на драмата. до разпространяването на ултрабляскави материи като камъчета и пайети - всеки, който държи на стила си е опитал най-малко едно от вдъхновенията на годината. И да, това включва и избора на най-нашумялата наклонност при обувките: токчетата с платформи.

Оказва се, че токът на платформа е съвършената преходна обувка, която ни кара да свикнем да се обличаме зашеметяващо още веднъж. Но обувката, която попадна под прожекторите на 2022 е Мери Джейн. Определено е ретро избор, само че с съвременно завръщане. Те вършат и най-семплия дрешник провокационен, тъй че си заслужава да си вземете чифт, който ви подхожда. Да не загатваме и какъв брой са комфортни спрямо по-високите платформи.
 Магията на естетиката в най-изисканите свещи, които ще видите в Instagram Edna предлага Магията на естетиката в най-изисканите свещи, които ще видите в Instagram
Разбира се, почитателките на по-високия ток също са благословени от тази наклонност: на пазара има от ден на ден избор и това ще продължава най-малко до края на годината.

Така че, не се опасявайте от платформите, а яхнете вълната и ѝ се насладете!

Надяваме се нашата изложба да ви послужи за ентусиазъм:
 Платформите: обувките на 2022  Платформите: обувките на 2022  Платформите: обувките на 2022  Платформите: обувките на 2022
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР