Вече седем станаха жертвите на инцидента, при който бърз влак

...
Вече седем станаха жертвите на инцидента, при който бърз влак
Коментари Харесай

Седем станаха жертвите от дерайлиралия влак в Анкара, машинистът е сред загиналите

Вече седем станаха жертвите на случая, при който бърз трен в Турция, пътуващ към Коня, се блъсна в локомотив. От кабинета на губернатора на Анкара оповестиха, че още един от ранените, който е бил в тежко положение, е умрял. Сред починалите е и машинистът на влака. Трима от ранените 46 души са в тежко положение, съобщи БГНЕС.

Пътуващият към Коня трен се е блъснал в локомотив, който бил претрупан да извърши инспекция на релсите по същия маршрут.

UPDATE: At least 4 killed, 43 injured in high-speed train crash in #Turkey (PHOTOS, VIDEOS) https://t.co/5bIlY77qBQpic.twitter.com/p9ushOy7MP

— RT (@RT_com) 13 декември 2018 година

По думите на губернатора не престават напъните за търсене и избавяне на потърпевши. В ход също по този начин са и „технически разследвания“, с цел да се разбере какво тъкмо е предизвикало злополуката в региона на Йенимахале.

Кадрите, популяризирани от съветски медии, демонстрират, че някои вагони са дерайлирали, а парчета от влака са разпръснати по железопътната линия. Общественият прокурор в Анкара стартира следствие на злополуката, заяви Анадолската организация.

#BREAKING MORE VIDEO: At least 4 dead, 43 injured, after high speed train crashed into overpass in #Ankara, #Turkey.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР