Вече са ясни номинациите за 81-вото издание на наградите Златен

...
Вече са ясни номинациите за 81-вото издание на наградите Златен
Коментари Харесай

Кой ще води наградите Златен Глобус? Не и Крис Рок

Вече са ясни номинациите за 81-вото издание на премиите " Златен глобус ". Финалният сезон на Succession e водачът измежду телевизионните категории, а Barbie, Oppenheimer и Killers of the Flower Moon се състезават за най-вече награди в киното.

Все още един въпрос обаче не намира отговор: кой ще води блестящата гала на 7 януари?

Със сигурност знаем, че това няма да бъде комикът Крис Рок.

CNN заяви, че Рок, дружно с още четирима известни комедианти, е отказал предлагането за водещ, без да показва съответна причина за решението си.

Крис Рок беше водещ на „ Оскарите “ през 2022 година – гала, която ще остане в историята на премиите с непредвидения пестник, който Уил Смит зашлеви на сътрудника си.

Рок направи серия от смешки, само че огромната му неточност беше, че включи и Джейда Пинкет Смит, обръщайки се към нея с репликата: „ Джейда, обичам те и нямам самообладание за " Редник Джейн 2 ".

Съпругата на Смит страда от 2018 година от плешивост - тя оплешивя съвсем изцяло единствено в границите на няколко месеца. Крис Рок направи прилика сред нейната прическа и обръсната глава на Деми Мур в " Редник Джейн ".

Очевидно беше, че прическата на Джейда Пинкет Смит не е фешън решение, а здравно положение, което може да изясни за какво думите на Крис Рок не бяха добре признати. Първоначално Смит се засмя на шегата, само че по-късно изтича до сцената и удари комика.

Here`s the moment Chris Rock made a " G.I. Jane 2 " joke about Jada Pinkett Smith, prompting Will Smith to punch him and yell, " Leave my wife’s name out of your f--king mouth. "
— Variety (@Variety)
Актрисата от сериала по Netflix “Beef ” Ани Уонг също е била потърсена за " хазаин " на " Златен глобус ", само че сходно на Рок, е отказала.

Водещите на подкаста " SmartLess " Уил Арнет, Шон Хейс и Джейсън Бейтман наподобява също са отхвърлили взаимно предложение да проведат церемонията, оповестяват за CNN двама източници, осведомени с договарянията.

На тазгодишните награди " Златен глобус " евентуално ще участват Дженифър Анистън, Леонардо ди Каприо, Робърт ДеНиро, Марго Роби, Райън Гослинг, Натали Портман, Селена Гомес и Ема Стоун, както и други звездни имена.

Според New York Post е допустимо малкия екран CBS, по която ще се излъчват „ Глобусите “, да се възползва от личните си гении като Стивън Колбърт или Тейлър Томлинсън.

Колбърт води емблематичното The late show with Steven Colbert от 2015 година насам.


Името на Джими Кимъл също беше упоменато като евентуална опция, само че в средата на ноември стана ясно, че комикът ще се завърне като водещ на церемонията по връчването на по ABC.

Би било невиждан ход един и същи водещ да води две от най-грандиозните церемонии в кино промишлеността, и то по две разнообразни малките екрани.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР