Вече са ясни четиримата финалисти в уникалното шоу за имитации

...
Вече са ясни четиримата финалисти в уникалното шоу за имитации
Коментари Харесай

С връзки ли набутаха на финал Дара Екимова? Зрителите казаха тежката си дума:

Вече са ясни четиримата финалисти в неповторимото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “ по Нова ТВ – Влади Михайлов, Тома, Керана и Дара Екимова. И както постоянно, от избора на жури, ментори и фенове има и удовлетворени, и недоволни.

Последните обаче май са една концепция повече, най-малко съгласно мненията в обществените мрежи, и то най-много поради обстоятелството, че съгласно мнозина дъщерята на Ива Екимова няма място измежду финалната четворка.

 финалисти Капките

Феновете на емблематичното имитаторско шоу за следващ път се издразниха и възроптаха, че всичко е нагласено: „ Вместо Дара на край трябваше да отидат Ралица и Димо.Те завоюваха почитателите! ”, „ Менторите още веднъж преподредиха класирането! Ако не бяха те дуета трябваше да е на край, те са откритието на този сезон, а не Дара, която в случай че не беше песента на Йорданка Христова нямаше да се види във финалната четворка и през крив макарон! ”, „ Жалко, Христо Петков и дуета трябваше да са измежду финалистите, а не някаква 20-годишна връзкарка ”, са някои от отрицателните мнения, с които заляха страницата на предаването във Facebook.

Добре е, че най-малко за огромния победител в шоуто няма спор измежду феновете. Владо Михайлов за трети път сграбчи първото място и безапелационно даде поръчка, че на финала ще се окичи с купата „ Най-добър подражател ”.

Няма спор, че Дара е прелестна млада певица, само че остава противоречив въпросът по какъв начин се справяше откъм фалшификати в месеците до момента. Оставяме на вас да прецените зрителските настройки съгласно мненията във Фейсбук-страницата на предаването:

„ Христо Петков трябваше да е четвъртия финалист, а не Дара. Много по-добре се справяше с имитациите. Защото това шоу е за фалшификати, а не за гласови дадености… Ама на мама отрочето наложително трябваше го добутат на финала… И очевидно всички от екипа бяха инструктирани за това… “

„ Бутнаха маминото Даре на край за сметка на по добре представели се от нея! Докога тази безочливост! “

„ Невероятно шоу,но за мен Христо Петков заслужаваше да е на край! “

„ Дара няма място на финала! На нейно място трябваше да бъдат Ралица и Димо,или Христо Петков! “

„ Владо е моят любимец,нека успеха бъде за него,заслужена е!!! “

„ Голямо побутване на Дара Екимова!… Моят любимец е Владо! “

„ Менторите постоянно “дирижираха ” класирането..И, в този момент,за да не изместят Дара, не дадоха своите точки на Христо Петков или дуета/заслужаваха го/.«Измиха си ръцете ”с Яна. Смешници! “

„ Ех, добутахте я Дара до финала, макар че съгласно мен имаше по-достойни кандидати. “

„ Един от четиримата на този край е напълно не на място там и това е Дара! Грозно, доста грозно! За останалите се веселя доста, напълно справедливо са на край! “

„ Точно Дара Екимова,такова побутване цялостен сезон не е имало.Моят любимец е Тома или Владо. “

„ Браво за Влади, най-вече се веселя за него! “

„ ВЛАДИ-ВЕЛИК! Скромен, надарен и в действителност въздейства с магнетизма си! “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР