Вече отиващото си десетилетие е може би едно от най-динамичните

...
Вече отиващото си десетилетие е може би едно от най-динамичните
Коментари Харесай

Това са най-теглените мобилни приложения на десетилетието

Вече отиващото си десетилетие е може би едно от най-динамичните в човешката история до през днешния ден.
По отношение на софтуерния развой това изказване също важи с цялостна мощ. Само преди 10 години смарт телефоните бяха мираж, през днешния ден те са метод на живот за доста хора. Преди 10 години се зароди империята на Фейсбук, който дълго време беше преобладаващата обществена мрежа.
Днес вариантите са безчет доста.
Класацията, която ще ви представим през днешния ден, подрежда най-теглените мобилни приложения на десетилетието:

7. TikTok
Музикалното приложение TikTok е една от огромните изненади в листата. TikTok излиза на пазара през 2014г., доста след огромна част от останалите приложения в листата.
В момента TikTok е обичаното приложение на подрастващите и точно поради това неотдавна Съединени американски щати и Англия проведоха взаимно следствие, което да подсигурява отбраната на персоналните данни на малолетните лица, които го употребяват.
6. Skype
Има ли човек, който да не е употребявал Skype най-малко един път в живота си? Продуктът на Microsoft продължава да участва в класацията на най-теглените мобилни приложения за последните 10 години. Въпреки това надали това е мотив за наслада за неговите притежатели, защото Skype не съумя да резервира и удостовери своята надмощие през последните години, преместен от артикули като Messenger и WhatsApp
5. Snapchat
Ако би трябвало да бъдем почтени, Instagram дължи огромна част от триумфа си точно на Snapchat. Snapchat претърпя своята най-голяма известност в интервала сред 2013 година и 2015 година, когато Instagram дефинитивно се пребори за повече консуматори. Днес Snapchat продължава да бъде настоящ измежду по-младите, а дано не забравяме, че паметните сторита в Instagram в действителност са заимствани от Snapchat.

4. Instagram
Към този миг Instagram е благосъстоятелност на Фейсбук, само че преди години нещата не стояха по същия метод. Марк Зукърбърг пристъпи към пазаруването на приложението сега, в който то се трансформира в най-голямата опасност за Фейсбук. Докато Snapchat и TikTok са приложения, насочени към по-младата публика, Instagram съумява да доближи до доста повече консуматори от всевъзможни възрастови групи.

3. WhatsApp
Доминацията на Фейсбук на пазара продължава. WhatsApp е приложение, което не е известно в Източна Европа, само че в Западна Европа и Латинска Америка то е главният метод на връзка. WhatsApp се появи на пазара като средство за заменяне на обичайните СМС-и, както и по-улеснен вид на Skype

2. Messenger
Messenger е най-доминиращото приложения за виртуална връзка в международен мащаб. То е опростено, бързо, комфортно. Може би това изяснява за какво Messenger остава на върха към този момент толкоз време.

1. Фейсбук
Някой имал ли е подозрения, че Фесбук ще бъде отпред на класацията? Въпреки назрелите кавги към приключването на персонални данни, шедьовърът на Марк Зукърбърг продължава да господства на пазара към този момент цяло десетилетие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР