Вече няма никакво съмнение, че Слави Трифонов е тежко болен.

...
Вече няма никакво съмнение, че Слави Трифонов е тежко болен.
Коментари Харесай

От какво точно страда Слави? Пръстите на шоумена и тиковете издадоха тежкото му заболяване

Вече няма никакво подозрение, че Слави Трифонов е тежко болен. Шоуменът и водач на спечелилата последните избори партия „ Има подобен народ`` сигурно страда от множествена склероза (МС) - рисково заболяване, което се обостря при мощен стрес и вреден метод на живот.

Това е и повода Трифонов да страни от политическия живот и да дава изказвания от вкъщи си по тениска и долнище на спортен екип. Непрекъснато треперещите пръсти на водача на „ ИТН “ при фотосите на блиц „ изявлението “, взето от заместника му и дясна ръка Тошко Йорданов по настоящите политически тематики предходната неделя, разкрива напреднала фаза на множествената ната склероза, разкрива водещ невролог.

От най-малко 20 години се твърди, че Дългия се бори с всевъзможни вероятни лекарства, с цел да овладее положението си. Въпреки че първо усещане направи назалният спрей на шкафа до дивана на шоумена, в действителност огромният въпрос е за какво Слави ви показва тикове с ръцете си, освен това в остра фаза, които операторът зад камерата не пожела да скрие, а по-късно монтажистите да изрежат.

Нервното разстройство е директно обвързвано с така наречен Синдром на неспокойните крайници - изключително постоянно срещан при белите мъже на междинна възраст, който обаче също има своята етиология. Честотата на синдрома и неговите проявления е 4 пъти по-висока при пациенти с множествена склероза, изясни столичният доктор пред „ Минаха години “. Според него при такова бурно проявяване на тиковете нескрито, а не на сън, значи, че Трифонов сега не се намира в ремисия . „ Видно е, че здравословното му положение не е положително “, разяснява експертът.

Припомняме, че единствено преди седмица Слави се озова в Спешното поделение на частна софийска болница за обзор след прекарания коронавирус. По наша информация обаче той в действителност е имал нов епизод на главното си заболяване, който го е предиздвикал да потърси здравна помощ без отсрочване. Кризата е била навреме овладяна.

При множествената склероза тиковете на ръцете и спазмите в краката са неконтролируеми и спонтанни. Те предизвикват мускулни съкращения и „ вдървяване “ на крайниците, даже при придвижване и се демонстрират и през деня, и нощем, за разлика от елементарния Синдром на неспокойните крайници, който се показва единствено по време на сън, изясни още неврологът. А когато краката са неподвижен, пациентът изпитва потребност неумишлено да движи пръстите на ръцете си.

Слуховете, че Слави е болен, се носят от най-малко 20 години. Самият той признава, че

още през 2001 година доктор Цанков му сложил тази диагноза, само че шоуменът се вбесил и изрично я отхвърлил. Видно е обаче, че положението му не се усъвършенства, а се утежнява. Множествената склероза удари Трифонов първо в краката, а след, това и в очите. В момента водачът на „ ИТН “ се придвижва с патерици и рядко излиза от вкъщи си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР