Вече над месец сме в извънредно положение, а мнозина от

...
Вече над месец сме в извънредно положение, а мнозина от
Коментари Харесай

Мотивация по време на карантина? Ето рецептата за успех на Златка Димитрова

Вече над месец сме в изключително състояние, а мнозина от нас работят от домовете си. Със сигурност хората с хоум офисите са имали огромни проекти - да четат книги, да намерят ново занимание, да упражняват, да се хранят здравословно. Е, месец и половина по-късно нещата наподобяват друго. Оказва се, че не неналичието на време ни пречат да се стегнем и вършим потребна за нас самите работа, а неналичието на мотивация.

Виж още: Ето по какъв начин се храни Златка Димитрова, с цел да наподобява по този начин! Вижте диетата ѝ!

Именно с въпроси за мотивация почитателите на Златка постоянно бива " засипвана ". По този мотив плеймейтката и фитнес модел разгласява дълъг текст, в който споделя какво я държи в кондиция - прочувствено и физически. 

Виж още: Бизнес дама, фитнес модел и съвършена майка! Рецептата за триумф на Златка Димитрова

Оказва се, че това преди всичко е настройката, с която гледа на спорта. " На първо място ще кажа, че виждам на спорта като на нещо, което ме тонизира, заобикалям от натоваренито всекидневие...влизам в моя свят ", написа тя. " Винаги във фитнеса, а сегa #вкъщи съм със слушалки и обичаната си музика ", споделя Златка и добавя, че най-важното е да гледа на тренировките като отделено за нея си време.

Виж още: Който си има село, си е добре: Различната изолираност и другият Великден на Преслава

Именно тук идва и рекомендацията на Златка - дано тренировките да не са следващото обвързване, а нещо, което вършим за себе си - време, което ни доближава до задачата. " Когато си непрекъснат в тренировките и хранителния режим, отражението е огледалото, резултатите, ще са ви НАЙ-ГОЛЯМАТА МОТИВАЦИЯ ", написа Златка. 

Виж още: Софи Маринова и Лоренцо: Това най-вече ни оказва помощ

Самата Златка през цялото време на изключителното състояние не е серпантина да тренира, нито пък си е разрешавала нещо друго от хранителния режим, който съблюдава. Всекидневно съвсем споделя с почитателите си тренировките, които я държат във форма.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР