Вече можете да превърнете водата от чешмата в изворна с

...
Вече можете да превърнете водата от чешмата в изворна с
Коментари Харесай

Жива вода у дома


Вече можете да превърнете водата от чешмата в изворна благодарение на умните чаши на „ Флашка “ - „ Сириус “. Необходимо е само да оставите течността в съда за най-малко 5 минути.

Сириус е най-ярката звезда от всички на небосклона. Красотата и значимата й роля в древността въодушевяват основателите на стъклените бутилки „ Флашка “ да кръстят новия си артикул точно на нея. Стъклената чаша „ Сириус “ съумява да преструктурира течноститеq като им придаде свойствата на чистата изворна вода. Нужно е само напитката да престои в стъкления съд 5 минути, с цел да може специфичната технология да подейства.

Чашата „ Сириус “ може да бъде употребена за разнообразни питиета, съдържащи вода. Така можете да приложите реструктуриращия резултат върху обичаните ви смутита, фрешове и други Чашата е желателно да се измива на ръка, защото миялните машини могат да отслабят действието, което програмираното стъкло има. „ Сириус “ може да бъде употребен в непосредствена непосредственост до компютър, само че е добре да се заобикаля слагането на съда до работеща микровълнова фурна. 

Името на чашата идва от система Сириус, състояща се от двете звезди Сириус А и Сириус В, които кръжат една към друга. Това е най-ярката звезда на нощното небе, част от съзвездието Голямото куче. В Древен Египет Сириус има значимо алегорично и религиозно значение, тъй като появяването му на хоризонта тъкмо преди изгрев-слънце задава началото на годишното разливане на река Нил от коритото й. След 70 дни, когато Сириус още веднъж се появи на небосклона, стартира интервалът на разцвет, както и упорита работа.

Контакти:  тел.: +359 885 616 71б,  e-mail: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР