Вече казвам на БФС серийните убийци, защото те серийно затриват

...
Вече казвам на БФС серийните убийци, защото те серийно затриват
Коментари Харесай

Бербатов изригна: БФС са серийни убийци, затриват футбола

" Вече споделям на БФС серийните убийци, тъй като те серийно затриват българския футбол. В момента те се пробват да внушат виновност на община Пловдив, строителя на стадиона, кмета на града, че видиш ли, мачът би трябвало да бъде там, в случай че не - вие сте отговорни ", това сподели в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия футболистът Димитър Бербатов. 

Бербатов разяснява драмата, която се разиграва към мача Унгария - България. Той трябваше да се играе на Националния стадион " Васил Левски ", само че от БФС го реалокираха в Пловдив поради предстоящ против тях митинг. 

Кметът на Пловдив Костадин Димитров обаче съобщи на 10 ноември, че дуелът няма да се състои в града. На идващия ден строителят на стадион " Христо Ботев " в Пловдив пък разгласи, че може да подсигурява за цялостната сигурност при провеждането на мача. 

В понеделник стана ясно, че Българският футболен съюз е удостоверил пред УЕФА, че срещата ще се играе в Пловдив. 

" Те не могат да отстранят казуса, а се обръщат към българския народ и упрекват него. В същото време - те не са спазили периода за подаването на документите. " Народната обич " е толкоз огромна, че ще има митинги, където и да се скрият. Опитват се да убият българския футбол и отново желаят да им се даде късмет. Националният тим постоянно ще се поддържа, само че БФС никой не ги поддържа ", сподели още Бербатов. 

" Нашият митинг стартира преди три години. Радвам се, че хората в този момент виждат какъв брой сме били прави и идват всички дружно против това ръководство. Не мисля, че УЕФА могат да вземат страна в тази ситуация. Когато им се дава неверна информация, те могат да бъдат подведени и да вземат неверното решение ", счита той. 

Бербатов сподели, че борбата му да бъде президент на БФС не е на живот и гибел. 

  " Битката ми е това управление да не е отпред. Да преместиш мача от столицата и след това да се опиташ да обвиниш Пловдив, както и да ги заплашваш, че ще им отнемеш лиценза, по какъв начин изобщо ще отидеш там след това? ", възмути се футболистът. 

В събота строителят на стадион " Христо Ботев " в Пловдив съобщи, че получил заплахи лицензите на стадионите на " Ботев " (Пловдив) и " Локомотив " (Пловдив) да бъдат отнети, в случай че той не обезпечи всички нужни условия към стадиона, с цел да може да се състои мачът на националния ни тим с Унгария.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР