Вече имаме промяна на ситуацията. Около година живеехме с усещането,

...
Вече имаме промяна на ситуацията. Около година живеехме с усещането,
Коментари Харесай

Христо Панчугов: За ГЕРБ битката в София вече не е загубена и предрешена

" Вече имаме смяна на обстановката. Около година живеехме с чувството, че ГЕРБ изрично губят София. Кандидатите, които се появиха, разколебаха това чувство, с извънредно зле замислената си и извършена на този стадий връзка. Не виждаме опит да се излезе от тази обстановка. Това основава чувството в самия ГЕРБ, че тази борба не е толкоз изгубена и предрешена, колкото изглеждаше. Изборът наподобява не толкоз безпроблемен, колкото преди няколко месеца ". Този коментар направи в изявление за политологът и учител в Нов български университет Христо Панчугов.

На локалните избори ГЕРБ и ПП-ДБ евентуално ще са изправени един против различен съвсем на всички места, уточни Панчугов.Относно капацитета на земеделските митинги, планувани за идната седмица, политологът означи:

" Тези митинги не са само и единствено за зърното. Те ще бъдат яхнати от всички, които по една или друга причина не харесват това ръководство. Аз се колебая обаче, че имат мобилизационна мощ. Ще зависи значително и от реакцията на кабинета. Досега сме виждали няколко държавни управления, които са се поддавали. Мисля, че този път няма да забележим толкоз лесна отстъпка от страна на държавното управление. "

Липсва осъществяване за дадените поръчки. Създава се чувство за неустойчивост от самите участници в ръководството, регистрира Панчугов в разбора си на последните данни на " Тренд " за публичните настройки. " Хората, които привиждат учредения за това ръководство, имат по-глобални аргументи. Колко мощна е тази поддръжка, ще стане ясно напълно скоро ", счита политологът. Поведението на ГЕРБ и на техния водач за някаква част от симпатизантите им е разочароващо и неясно, означи той по отношение на данните за разделения на две по отношение на ръководството електорат на ГЕРБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР