Вече имам и изпълнителен лист срещу банковия Борат. Това написа

...
Вече имам и изпълнителен лист срещу банковия Борат. Това написа
Коментари Харесай

Антон Тодоров срази банкера беглец Цветан Василев в съда, чуди се как да си вземе обезщетението

Вече имам и изпълнителен лист против банковия Борат. Това написа в обществената мрежа депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, който осъди укриващия се в Белград банкер - Цветан Василев. " Да забележим в този момент по какъв начин да обезпечим вземането си, откакто спечелихме с моя юрист Емил Василев делото, което ми заведе и на първа, и на втора инстанция Белградския гепаджия. Дължи ми 2200 лева този нахален човек и гепна най-малко 3,7 милиарда от КТБ - това може да се одобри към този момент за истина, тъй като беше признато от съда за такава.

Извънредно мъчно ще ми бъде да си върна тези пари, само че даже и да не си ги върна, ще приема, че съм жертвал 2200 лева в името на свободата и борбата с покровителстваните през годините от Костов и сие бандюги. А медийният слугинаж на банковия Борат да помни, че нищо не остава ненаказано ", добави Тодоров.

Василев настояваше за 20 000 „ обезщетение за неимуществени вреди - морални болки и премеждия от накърняване достойнството и достолепието и положителното име на ищеца”, както е дефинирано в решението на Трето гражданско поделение,140 състав. Съдът обаче отсъди, че няма да ги получи и би трябвало да заплати разноските по делото.



Антон Тодоров заяви и за още едно извоювано дело, за което се съмнява, че ще получи присъденото от съда обезщетение. Става въпрос за назначената от военния министър Николай Ненчев шефка на " Снабдяване " - Росица Русева. За нея Тодоров разгласи, че има регистрация за проституция, дамата имаше неблагоразумието да стартира дело, което загуби.

" Гейшата на Николай Ненчев от село Кукорево и тя ми дължи 2400 лева Имам публикуван изпълнителен лист след извоювано дело против нея още преди половин година и до ден-днешен не мога да си взема парите - крие се, сменя адреси, няма нищо на нейно име. Съдията реализатор се видя в знамение. Но същата хитруша, която е записана за проституция още на 14 години, преди две години доста наедро ги говореше, чак и публична позиция на уеб страницата на Български земеделски народен съюз пусна против мен - " клеветника ", който съм споделил, че имала регистрации за проституция. И откакто се оказа, че най-безсрамно е лъгала, откакто отчет от ДАНС, подаден до съдийката я разобличи, в този момент пък се крие като елементарна лъжкиня, лишена от обикновена героизъм. Както виждате от текста и документите - смляхме ме я с юриста ми Емил Василев още на областен съд и Росица Русева загуби делото ", жалва се в обществената мрежа депутатът.

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР