Вече е ясна причината за смъртта на 9-годишния Стефан от

...
Вече е ясна причината за смъртта на 9-годишния Стефан от
Коментари Харесай

Силна отрова, зазидана в стената до малкия Стефан от Кардам, е причинила смъртта му

Вече е ясна повода за гибелта на 9-годишния Стефан от Кардам, който умря в границите на няколко часа в неделята на локалните избори. За целия случай можете да прочетете в ТАЗИ СТАТИЯ.
До момента беше известно, че детето, дружно с две от сестрите му имат признаци на хранително отравяне. След случая на 27 октомври другите 5 едца на фамилията, което живее в мизерия, бяха настанени в болница. Две от момиченцата бяха в тежко положение.
Каква е повода за гибелта на дребния Стефан: Според една от водещите експертизи, става въпрос за доста мощни токсини, които са били в изключителна непосредственост до леглото на починалото дете. Смъртта му е настъпила и вследствие на това мощно отравяне и то даже от самото поемане от непосредствената непосредственост на " отровните примамки ", които са били сложени в отвори на стената и зазидани с тиня в стената, изясни основният прокурор Сотир Цацаров.
Той посочи, че отровата била открита при оглед на помещението, където живее  фамилията и че става въпрос за химически препарати с извънредно мощно дейсвие, които се употребяват с промишлени цели за битка с вредителите. " Но в съответния случай тези препарати са били употребявани за възможното заличаване на гризачи в помещението. " Това е главната версия, по която се работи за гибелта на 9-годишния Стефан.
Причината за гибелта е станала ясна след направени три експертизи: съдебно-химическа, токсикологична и съдебно-медицинска експертиза. Първоначално нямаше ясна версия, по която работи да прокуратурата, тъй като се чакаха точно резултатите от тези експертизи.
Очаква се прокуратурата да изясни в детайли резултатите от проучванията и в най-скоро време да реши какви обвинявания и на кого да повдигне по случая.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР