Вече е слънчево, горещо и много лятно, така че можем

...
Вече е слънчево, горещо и много лятно, така че можем
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи как да носим късите летни блузи

Вече е слънчево, горещо и доста лятно, тъй че можем да скъсим дължините. Не, този път няма да приказваме за мини поли или или къси панталони, а за по този начин наречения кроп топ, или когато потниците и блузите разкриват леко коремчето ни. Това лято те са супер настоящи измежду летните оферти – от типичен бял топ през пъстър тишърт до тези сантиментални блузи в принт и с буфан ръкави.

В дрешника на девойките този вид модели се появяват още през 50-те години на предишния век, когато са били носени с поли и панталони с висока талия. Преминават и през идващите десетилетия, като през 90-те и 2000 година помним по какъв начин се усили известността им след видеоклипа на към песента й Genie in a Bottle и ерата на Spice Girls.
               
на Юни 23, 2020 в 6:51 PDT

Сега виждаме разнообразни тълкования от разнообразни години, които ни разрешават да ги носим по доста способи. Ако се тормозим, че нямаме коремче за демонстрираме, можем да комбинираме скъсената блуза с висока талия и тогава съвсем няма да има гола част или тя ще е доста внимателно показана. Други пък самоуверено могат да ги съчетават с дънки или къси, а някои модели разрешават да се носят даже и с грациозен костюм. За летните празненства на плажа в ролята на кроп топ може да влезе даже обичаният ви бански, тъй че има задоволително разновидности да включим тази дреха в стайлинга си.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР