Вече е почти онзи период от годината, когато „Наистина любов“

...
Вече е почти онзи период от годината, когато „Наистина любов“
Коментари Харесай

16 години по-късно: как изглеждат днес актьорите от „Наистина любов“

Вече е съвсем оня интервал от годината, когато „ Наистина обич “ се върти непрекъснато по малкия екран, вкъщи ухае на канелени сладки, а сивата пелена на открито рядко се повдига.

И в случай че би трябвало да сме почтени, нямаме нищо срещу това! Дните преди празниците постоянно са изпълнени с трепетно очакване, а и няма какво да се лъжем - „ Наистина обич “ е един от най-най-любимите ни коледни филми .



via GIPHY

Не желаеме да ви караме да се чувствате остарели, само че... филмът излезе преди цели 16 години. Представете си какъв брой пъти сме го гледали за толкоз доста време, по какъв начин сме запомнили репликите и даже песните от страхотния саундтрак! Трудно е за поверие, само че преди тъкмо толкоз време омнибусът от коледни истории преобрази киносалоните и се трансформира в обичан филм на дребни и огромни, нареждайки се даже до класиката „ Сам у дома “.

А знаете ли по какъв начин са се трансформирали актьорите, изиграли обичаните ни влюбени герои, през тези 16 години? Някои са все същите чаровници, а други мъчно ще ги разпознаете – вижте ги в галерията!

Към галерията >>>



via GIPHY
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР