Стига лошо време! Обявяваме сезона на хубавото време. И нека

...
Стига лошо време! Обявяваме сезона на хубавото време. И нека
Коментари Харесай

Пролетна градинка на балкона: 9 лесни за отглеждане подправки

Стига неприятно време! Обявяваме сезона на хубавото време. И дано му се насладим уместно. Сега е моментът да помислим за цветя и живот! Балкончето може да е нашето особено място, където да си осигурим хубост и успокоение даже без да напущаме града. А в случай че имаме и масичка, на която да поседнем, лампа и чаша вино… не е ли това нашия персонален оазис в града?

Ако нямате никакъв опит, най-лесно е да започнете с подправки и да съчетаете потребното с приятното – множеството от тях изискват слънце, само че някои обича и сянка. Освен това множеството не са по никакъв начин претенциозни, тъй че им би трябвало единствено вода и малко внимание. Розмарин, салвия и мащерка се отглеждат елементарно и не изискват доста слънце. Босилекът е малко по-претенциозен.

 балкон жена тераса iStock

Това, което е нужно са няколко саксии, почва и да ги наторявате от време на време. Пресни останки от еспресото ви заран ще ги подхранват отлично.

Между декоративни треви и подправки подбрахме някоколко оферти за чудноват старт на пролетта, все пак! Вижте ги в галерията!
 9 билки, които можете да отглеждате на терасата си  9 билки, които можете да отглеждате на терасата си  9 билки, които можете да отглеждате на терасата си  9 билки, които можете да отглеждате на терасата си
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР