Вече бившият зам.-председател на Комисията за финансов надзор Ралица Агайн

...
Вече бившият зам.-председател на Комисията за финансов надзор Ралица Агайн
Коментари Харесай

Ралица Агайн потвърди за проблем и с друг застраховател у нас

Вече някогашният зам.-председател на Комисията за финансов контрол Ралица Агайн удостовери за сериозен проблем с втори осигурител у нас при присъединяване в утринния блок на бТВ.

Пресилено е да се приказва за банкрут на втора застрахователна компания, само че има проблеми. Не мога да кажа повече. Има инспекции на ДАНС. Има опасности в бранша, сподели още Агайн.

Тя изясни, че е направила мощно прочувствен персонален избор, подавайки оставка.

Ситуацията ескалира политически. Това е моят политически отговор. Целта е да си запазя персоналното си достолепие, сподели Агайн.

Тя изясни, че е свършила работата си.

Комисията е групов орган. Каквото имах да кажа, съм го споделила. Моите пълномощия не плануват да вървя при другите органи, още по-малко при премиера. Би следвало това да прави ръководителят, изясни някогашната зам.-шефка на КФН.

За следващ път тя изясни, че незабавно откакто е пристигнало първото писмо от кипърския регулаторза Олимпик, комисията е забранила сключването на нови контракти.

Трябваше Комисията да е по-активна с оповестението на обстановката. Това не е моя работа. Заявих, че има уязвимост в връзката с хората. Не знам кой е споделил на премиера, че е имало дъмпинг на цената от страна на Олимпик. Ние такава информация не сме давали. Но междинната цена при застраховката на леки коли на Олимпик е по-висока, в сравнение с междинната на пазара, сподели Агайн.

Според нея хората ще си получат компенсациите от гаранционният фонд. 197 000 полици бяха прекъснати и загубата е над 9 млн. лева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР