Вече 5 години Асен Блатечки успешно разиграва съпругата си Катерина

...
Вече 5 години Асен Блатечки успешно разиграва съпругата си Катерина
Коментари Харесай

От 5 години Блатечки живее с жена си и Диляна Попова едновременно

Вече 5 години Асен Блатечки сполучливо разиграва брачната половинка си Катерина Горанова и Диляна Попова, любейки по едно и също време и двете

Секссимволът се изживява като арабски шейх, който си върти харема и пет пари не дава какво мислят хората за него. Актьорът няколкократно се разделяше с жена си поради манекенката, а по-късно си тръгваше от Диляна и отново се връщаше при Катя, с която е близо 20 години, писа „ Таблоид “.

Каратягата има щерка тийнейджърка от връзката си с режисьорката Катерина, която е кръстена на майка си, и наследник Борил от моделката. Юнакът Борил на 22 септември ще стане на 4.

Злите езици настояват, че всичко е режисура и в действителност Асен в никакъв случай не е изоставял Диляна, макар че от време в точния момент живее при брачната половинка си. За да няма кавги и с цел да не нарани щерка си Катерина, която е в лабилната тийнейжърска възраст, Блатечки се договорил да го играе правоверен брачен партньор и горе-долу да се вясва у дома. Хубавелкото уверил Дилянаа, че я обича безумно, че желае да бъде с нея, само че към този момент събитията го принуждават да живее и съз законната си половинка.

Звездата от „ Стъклен дом” и „ Фамилията” се залюби с изкусителната брюнетка преди петилетка, придвижи се при нея, забремени я и малко преди да роди я изостави, с цел да се върне при Катерина. Според осведомени плейбоят направил пътека до дома на Горанова да го одобри назад най-много поради щерката, която преживявала раздялата на родителите си доста тежко.

Освен това Асен показал и човечност поради тъща си Пламена, която, до момента в който се правеше на шейх с харем, страдаше от рак. За страдание дамата умря преди по-малко от година. Актьорът очевидно се е чувствал отговорен, че може би стресът към раздялата му с Катерина е отключил тежкото заболяване на майка й.

Катерина Горанова преглътна гордостта си и одобри назад неверника. Сдобряването им бе скрепено с работата по общия им филм „ Бензин”, на който и двамата са режисьори. Мачото обаче продължаваше да се грижи и за сина си Борил. Щастливият баща заплаща прехрана и засипва наследника си с дарове. Освен това постоянно излиза с Диляна и с момченцето на разходка, даже върви на почивки с второто си семейство, настояват приятелите му. Прелъстената и „ изоставена” Диляна Попова пък не пропуща да пусне фотоси в обществените мрежи с обичаните си мъже, както и някое селфи, на което тримата са усмихнати.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР