Вече 2353 образователни материала и 4066 файла към тях са

...
Вече 2353 образователни материала и 4066 файла към тях са
Коментари Харесай

2353 образователни материала има в Националната електронна библиотека

Вече 2353 просветителни материала и 4066 файла към тях са качени в Националната електронна библиотека на учителите, която бе основана от Министерството на образованието и науката преди седмица. 50 000 консуматори са посетили платформата. Изтеглените просветителни запаси надвишават 131 000.

Хранилището за електронно наличие дава опция за основаване и шерване на авторски обучителни материали от над 80 000 учители в страната, 236 специалисти по разнообразни образователни предмети от Регионалните ръководства на образоването и педагозите от над 350 български неделни учебни заведения от 52 страни в света.

Пролетната почивка на учениците ще е по-кратка

Националната електронна библиотека бе основана, с цел да може в нея да се натрупа педагогичен материал, споделен опит и новаторски практики, които да бъдат както в поддръжка на учителите, по този начин и за развиването на педагогическата просвета.
Материалите могат да се употребяват и от студентите по педагогика, на които занапред следва да влязат в българското учебно заведение, както и за образованието във висшите учебни заведения в страната.

Учителите могат да разгласяват в хранилището и да употребяват материали на свои сътрудници - дидактически и методически, видео уроци, новаторски методики, проби, филми, извършения, презентации, занимателна педагогика и планове, които включват изследователска ученическа работа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР