Вече 22 години компанията подкрепя спорта в България ЗАД ОЗК-Застраховане

...
Вече 22 години компанията подкрепя спорта в България ЗАД ОЗК-Застраховане
Коментари Харесай

ОЗК Застраховане е генерален спонсор на спортния комплекс Парк Арена ОЗК в Бургас

Вече 22 години компанията поддържа спорта в България

ЗАД " ОЗК-Застраховане " АД е общоприет спонсор на единственото по рода си в България и последно потомство модел на италианската компания Myrtha Pools спортно оборудване в България " Парк Арена ОЗК ".
На специфична гала на 11 май 2018 година в Бургас публично бе открита новата спортна зала.
" Парк Арена ОЗК " е с размери 23 декара. Разполага с футболен терен с изкуствена настилка с размери 60/40м., два тенис корта с бърза настилка, детска площадка с размери 420 кв.м. с самостоятелен дизайн, фитнес зала, спортно-възстановителен център с пространства за разтривки, сауна, лекарски кабинет и зали за обща физическа подготовка и други спортове. В момента се построява и стрийт фитнес от 150 кв.м.
Плувният басейн в новото спортно оборудване на Бургас дава отговор на условията на Международната федерация по плувни спортове /ФИНА/ и на Европейската плувна лига /ЛЕН/ за осъществяване на надпревари по плуване, водна топка и синхронно плуване. Басейнът, който е с олимпийски размери, е с потенциал на трибуните – 1200 седящи места, плюс спомагателни трибуни за хора с увреждания до 20 души. Плувното оборудване е с дължина 50 м, с 10 коридора и с дълбочина два към три метра. 25-метровата му дължина е с 20 коридора. Той е с преносим понтон, който може да го раздели на разнообразни сегменти, според защо би трябвало да се употребява – плуване, мъжко или дамско поле за водна топка. Басейнът е предопределен както за професионални спортисти, осъществяване на разнообразни национални и интернационалните спортни събития, по този начин и за ежедневна приложимост на феновете на водния спорт.
" Парк Арена ОЗК " има 160 лични паркоместа и разполага с две заведения на закрито и намерено.
Специално за откриването уредниците бяха подготвили проява по плуване, артистично плуване и водно избавяне.
По време на откриването стартираха и мачовете от група " А " на европейските квалификации по водна топка за юноши старша възраст, родени 1999 година и по-малки – U19.
Вече 22 години " ОЗК-Застраховане " поддържа спорта в България и се стреми да бъде и обществено виновна компания с дейна позиция към бъдещето на обществото, в което живеем. През всички тези години компанията поддържа голям брой начинания, които имат позитивен резултат върху живота на хората. Застрахователят има вяра, че сходни събития са един от главните способи за развиване и разпространение на спорта в България.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР