Вече 10 години работя като кмет на София, явявала съм

...
Вече 10 години работя като кмет на София, явявала съм
Коментари Харесай

ФАКТИ помага на Фандъкова в размисъла за нов мандат, част 1

" Вече 10 години работя като кмет на София, явявала съм се три пъти на избори - това са тежки мажоритарни избори, където заставаш със своята биография, с това, което си приключил, с визията си, с проектите и най-много с гаранцията, че можеш да реализираш тези проекти. Това е комплекс от фактори, които ще проучвам деликатно и тогава ще взема своето решение и ще го разглася обществено ", по този начин неотдавна кметът на София Йорданка Фандъкова отговори на въпрос дали ще се кандидатира още веднъж на идните локални избори през октомври.

Ние от ФАКТИ взехме решение да помогнем на госпожа Фандъкова с разбора. Особено значимо е това, което споделя тя - " гаранцията, че можеш да реализираш тези проекти ". Няма по какъв начин да се премълчат и заслугите на Фандъкова, бяха свършени значително неща за София. Това обаче наподобява напълно
разумно, когато приказваме за град с бюджет от близо 2 милиарда лв.! За страдание останаха
доста неизпълнени обещания, затлачени планове и липса на смели решения, които да дефинират бъдещето на града за дълго време напред. Управлението на Фандъкова може да се дефинира по-скоро като " поддържащо ", само че не и като " напредничаво ".

Във времето Фандъкова по този начин и не съумя да вдигне темпото. Емблематичен е актуалният летен сезон, който въпреки че е избирателен, не съумя да активизира нищо впечатляващо. Ремонтират се булеварди, свързани със градежа на метрото, което е общоприета процедура, а преасфалтирането на част от бул. " България " и ремонтът на ул. Каменоделска са прекомерно дребен размер работа. Още повече на фона на проекта, който се показва при започване на всяка година от Столична община и който в мандатите на Фандъкова свикнахме обичайно да не се извършва. А изпълнената част от него да е с незадоволително качество - да вземем за пример ремонтът на ул. " Граф Игнатиев ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР