Вдовицата на актьора Андрей Баташов - Боряна е дарила наследството

...
Вдовицата на актьора Андрей Баташов - Боряна е дарила наследството
Коментари Харесай

Вдовицата на Андрей Баташов дари наследството му

Вдовицата на артиста Андрей Баташов - Боряна е дарила наследството му на неговите племеннички. Това разкри самата тя. Боряна решила да подари част от жилището, в което двамата живеели, на двете му племеннички. 

Баташова съобщи още в предаването " Преди обед " по Би Ти Ви, че с Андрей са нямали бракоразвод и по тази причина тя още носи семейството му като негова брачна половинка и вдовица.

16 години след присъединяване на артиста в шоуто " Денсинг старс ",  Боряна също влиза в танцувалното предаване.

Вдовицата на огромния артист си спомни, че в първия сезон през 2008 година мъжът й се състезава в предаването, а водещи са Радост Драганова и Тодор Колев. Точно Колев разкрива, че Андрей се е оженил скрито, до момента в който тече предаването. След един от танците на Баташов, Колев изстрелва:

" Андрей, разбрах, че си се оженил. Кога ще почерпиш? ", а артистът, запъхтян от танците отвърнал малко: " Спокойно, ще почерпя ". Влюбените се женят в стеснен кръг надалеч от медиите, само че поради Колев цяла България схваща, че един от най-желаните ергени у нас към този момент е ангажиран.



" Между мен и Андрей беше обич от пръв взор. Аз нямам бракоразвод с Андрей, по тази причина нося и семейството му. Що се отнася до наследството му, аз получих част от жилището, в който живеехме. Дарих тази част на неговите две племеннички ", изясни Баташова.

Боряна показа, че неласкавият прякор " радостната вдовица " й лепнали медиите откакто отишла на концерта на Георги Христов няколко дни след гибелта на Баташов. Направила го в памет на брачна половинка си, който доста желал да участва, тъй като Андрей и Жоро Христов били доста близки.

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР