Вдъхновение от мириса витаещ над пустиня, когато залязващото слънце създава

...
Вдъхновение от мириса витаещ над пустиня, когато залязващото слънце създава
Коментари Харесай

Nomade Noir - новият пленяващ аромат на Maison Refan

" Вдъхновение от мириса витаещ над пустиня, когато залязващото слънце основава блестящи шарки от сенки и светлини върху дюните. Отначало всичко наподобява неподвижно, единствено димяща струйка тамян се носи във въздуха, внезапно пустинята оживява и въвлича пасажера в буйна случка. Интензивен и дълготраен, въплътил благосъстоянието и дълбочината на агарово дърво с присъщите пушечни, смолисти и балсамични ноти, обогатен с малинови акценти и модифициран с нотки на шафран, жасмин и роза. Предназначен за феновете на редки есенции, мирис който концентрира чувството за безконечност в една от най-митичните съставки в парфюмерията: Agarwood "

Така от  описват новия пленяващ мирис, който е едно от новите попълнения в серията , именно .

Еxtrait de parfum е първа сбирка от аромати за ценители, основана след десетки лабораторни проби и мирисови оценки, с цел да се трансформира една концепция в ароматна действителност. Изкусните съчетания от скъпи парфюмерийни съставки и високото наличие на парфюмни композиции ги слагат в най-луксозната категория в парфюмерията – тази на Еxtrait de parfum.

Ароматите са истински креации, трайни и интензивни, като всеки от тях има неповторимата мощ да преобрази един елементарен миг в неизмеримо преживяване. Началото е опияняващо, само че акцента пада върху междинните и съществени ноти и когато ароматът на кожата ни се слее с тях се основава един магически синтез, който разкрива същинската същина, душата на парфюмното благоухание. Леко допиране от това благоухание е задоволително, с цел да подчертае Вашето наличие.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР