Вдъхновена от Вират Коли и Мохамед Шами, вдъхновена Индия преодоля

...
Вдъхновена от Вират Коли и Мохамед Шами, вдъхновена Индия преодоля
Коментари Харесай

Индия победи Нова Зеландия със 70 ръна, за да стигне до финала на Световното първенство по крикет на ICC

Вдъхновена от Вират Коли и Мохамед Шами, въодушевена Индия преодоля смел отпор на Нова Зеландия, с цел да влезе във финала на Световното състезание по крикет на ICC 2023 на родна земя.

Индия победи Нова Зеландия със 70 ръна, откакто си сложи цел от 398 в първия полуфинал в Мумбай в сряда.

Продължете да четете

лист от 4 детайла Вират Коли вкарва 50-и 100 ODI, с цел да счупи върха на Сачин Тендулкар „ Визионерът “ на Индия: Огромното въздействие на Вират Коли в крикета и отвън него Как може Нова Зеландия да спре „ най-хубавото “ нахлуване на индийската страна за Световната купа? Спортен седмичник: Афганистан осветява Световната купа по крикет завършек на списъка

Резултатът изглеждаше условност, когато, подкрепена от пристрастната домакинска аудитория на стадион Wankhede, Индия върна мощното гонене на Нова Зеландия, като отхвърли и двамата им откриватели за 39 ръна в осмия овър.

Въпреки това, Дарил Мичъл удари един тежък век, с цел да поведе битката на Нова Зеландия дружно със своя капитан Кейн Уилямсън, който означи 69 ръна в партньорство от 181 ръна.

Но Индия, залагайки на голяма сума, отвори вратите на новозеландския вата с вратата на Глен Филипс и съвсем подпечата успеха с изгонването на Мичъл в 46-ата игра.

Боулърът Шами взе седем уикета, с цел да компенсира пропускането на улова на Уилямсън по-рано.

Нощта обаче принадлежеше на Коли, който зае мястото си на върха на еднодневните интернационалните (ODI) велики със своя 50-ти век във формата. Крайъгълният камък го изведе над върха на Sachin Tendulkar от 49 ODI стотни.

След като завоюва жребия, Индия стартира блестящо, водена от капитана Рохит Шарма.

Ударът с дясната ръка беше първият, който падна в деветия овър, когато предложи късмет на противоположния си номер, Кейн Уилямсън, отвън боулинга на Тим Саути за 47.

Колегата откриващ Шубман Гил изглеждаше на път да стигне до трицифрени числа, до момента в който не беше заставен да накуцва заради крампи. По-късно той ще се завърне с рухването на Сурякумар Ядав, с цел да приключи непобеден на 80.

Инингите, мачът и напълно евентуално това Световно състезание към момента може да са, всичко за Коли, който остана спокоен и обмислен в своите инингове през цялото време.

Той изкара своя половин век в 59 топки. Нямаше бързане към века и късмет да остане самичък в историческите книги.

Когато най-сетне го извади със 106 топки, любимецът на почитателите подскочи от наслада, преди да падне на земята от наслада и обезверение.

Имаше различен центурион, Шреяс Айер, който унищожи фантазиите на Киви с осем шестици в ининг със 70 топки.

Southee, който в последна сметка хвана Коли за 117, когато огромните удари скочиха, записва личен век. Неговите 10 оувъра донесоха три уикета, само че стигнаха до равни 100.

Отговорът на Нова Зеландия, сходно на Световната купа на Девън Конуей, беше сложен.

Откриването падна на Мохамед Шами за 13, а два оувъра по-късно Рачин Равиндра падна със същия резултат на същия състезател.

Появата на Шами при замяната на контузения и решителен Хардик Пандя в този индийски тим може би най-добре е капсулирала превъзходството и превъзходството на домакините като вярно определени любимци.

Уилямсън и Мичъл усилиха резултата в първия пауърплей, който Нова Зеландия мъчно можеше да си разреши да загуби, до момента в който се опитваха да стабилизират преследването.

Беше възхитително пред лицето на един милиард пламенни почитатели и 11 играчи, решени да имат своя лична дата със орис в неделя в Ахмедабад.

Източник: Ал Джазира
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР