Вчера започна работа съвместна Комисия, назначена от премиера, която трябваше

...
Вчера започна работа съвместна Комисия, назначена от премиера, която трябваше
Коментари Харесай

Започна работа съвместна Комисия, назначена от премиера, която трябваше да обсъди въпросите, касаещите мерките по време на пандемията

Вчера стартира работа взаимна Комисия, назначена от премиера, която трябваше да разиска въпросите, касаещите ограниченията по време на пандемията, нуждата от зелен документ и всичко, касаещо рецесията в последните 2 години.

Формата в комисията е най-общо казано 6:6 – половината хора оспорват смисъла и успеваемостта от прилаганите ограничения, другата половина твърдо стои зад казионните постулати. Както и можеше да се чака – измежду 6те държавни представители няма имунолог, което в огромна степен смъква 80% от експертния потенциал на групата.

Комисията не стартира работа, тъй като още по време на представянето на участниците в нея лица от администрацията оповестиха, че не би трябвало да се снима и излъчва онлайн работната среща. Това незабавно бе подето от казионния тим, който съобщи, че не желае да бъде сниман. Не желали хората, притеснителни били. Ние възразихме, че обществото би трябвало да е наясно какво и по какъв начин се разисква с цел да има цялостна бистрота, само че това не беше възприето.

Председателката проф. Аргирова приключи съвещанието. Смятам, че нашите съперници се тормозят да приказват по тези тематики в наличието на хора, които имат какво да кажат и да им отговорят. Далеч по-лесно е ежедневно да пълнят студиата на малките екрани и да разискват тематики, от които не схващат доста в лицето на още по-неразбиращи публицисти.

В този смисъл – уединено с усмихната водеща мога да разясня черните дупки в космоса, преврата в Буркина Фасо или музикални аспекти на творчеството на Вагнер.

Андрей Чорбанов
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР