Вчера всички партии и коалиции регистрираха своите листи за местните

...
Вчера всички партии и коалиции регистрираха своите листи за местните
Коментари Харесай

"Разчитаме на вас": 02/90 112 98 - всеки може да подаде сигнал за нарушения на изборите

„ Вчера всички партии и обединения записаха своите листи за локалните избори в края на октомври. С това на процедура цялата страна към този момент е в дейна предизборна акция. Задача на всички институции, в това число и на Министерския съвет, е да осигурим почтени и транспарантни избори “, съобщи министър председателят Николай Денков.

„ Затова и беше основано звено, което сплотява напъните на основната прокуратура, Министерството на външните работи и основна организация „ Национална сигурност “, само че с цел да успеем в тази задача нуждая се и от съдействия на българските жители “, уточни той.

В изборите ще вземат участие 58 партии и девет обединения

Министър-председателят посочи, че от петък – 29 септември стартира да работи открита национална линия, на която всеки един ще може да подава сигнали за нарушавания. Тя е 02/90 112 98. Ще има и народен имейл адрес, на който също ще могат да се подават сигнали – [email protected].

Според него все още ГЕРБ действително не са вкарани във властта

“Помогнете ни, изпращайте сигнали, подсигуряваме, че незабавно ще се отзоваваме и ще създадем всичко, което зависи от институциите. Нека дружно да пресечем всички избори нарушавания. Разчитаме на вас “, прикани Денков

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР