Вчера видяхме, че изпълнителната власт в лицето на премиера Денков

...
Вчера видяхме, че изпълнителната власт в лицето на премиера Денков
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Искаме да се преборим с чувството за безнаказаност

Вчера видяхме, че изпълнителната власт в лицето на премиера Денков се обърна към жителите и проблемите с пътния травматизъм. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ зам.-председателят на ПГ на " - " Настимир Ананиев във връзка вчерашната среща в Министерски съвет на министър-председателя и представителите на институциите с родители на починали в произшествия.

Акад. Денков откри срещата с думите: " Да забележим не какво сме свършили, а какво не сме свършили ". Родителите на починали деца, които са се сблъскали със системата, показаха като проблем бавните експертизи, които сега могат да излизат до шест месеца. Правителството си е сложило като приоритет да излизат за една седмица. Ще се закупи нужното съоръжение, съобщи Ананиев.

Друго, което желаят хората, е бързо правораздаване. Ние желаеме да се преборим с възприятието за безотговорност. След като приехме измененията в законодателството, доста хора споделят – стопирах да си разрешавам чаша бира преди да карам поради законовите промени. Искаме да променим законодателството и в посока предумисъл при причиняване на гибел на пътя след приложимост на алкохол или опиати, уточни зам.-председателят на ПГ на ПП-ДБ.

Едно от решенията за справяне с високата скорост, е въвеждане на междинната скорост. Искаме да създадем и по този начин, че инспекциите за опиати и техните аналози да бъдат по-адекватни, добави той.

В отговор на въпрос Настимир Ананиев отхвърли изказванията, че Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна е взел участие по някакъв метод при съставянето на държавното управление. За мен това не би трябвало да бъде фокусът. Фокусът би трябвало да бъде приходите, сигурността и правовата страна, сподели още Ананиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР