Вчера във Видин е била проведена операция по метода на

...
Вчера във Видин е била проведена операция по метода на
Коментари Харесай

Нова спецакция по метода на широкообхватния контрол във Видин, нарушител отнесе 2 бона глоба

Вчера във Видин е била извършена интервенция по метода на широкообхватния надзор за възстановяване на ситуацията по пътна сигурност, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
В рамките на два часа полицейски екипи са правили контролна активност наоколо до кръстовището за село Цар Петрово и на изхода на регионалния град. Униформените са ревизирали 36 моторни транспортни средства, а за откритите нарушавания сформираха два акта и осем фиша по Закона за придвижването по пътищата, и един акт по Кодекса за застраховането. Един водач е отказал тест с дрегер за съществуване на алкохол, както и кръвна проба. Административното наказване за лидера в тази ситуация е санкция в размер 2000 лв. и отнемане от право да ръководи МПС за период от 2 години, прецизират от бранш „ Пътна полиция “-Видин.  
Активната контролна активност на видинските пътни служители на реда продължава. Специализираните интервенции по метода на широкообхватния надзор са част от основаната в Министерство на вътрешните работи цялостна организация за осъществяване на ограниченията за ограничение на предпоставките за настъпване на пътнотранспортни катастрофи.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР