Вчера в Пекин се проведе събитието за младежки обмен Приятелите

...
Вчера в Пекин се проведе събитието за младежки обмен Приятелите
Коментари Харесай

КМГ организира младежки обмен между Китай и Съединените щати

Вчера в Пекин се организира събитието за юношески продан „ Приятелите идват отдалеко “, проведено надлежно от Китайската медийна група (КМГ) и Асоциацията за юношески и студентски продан сред Съединените щати и Китай.

В речта си заместник-началникът на Отдела за гласност на Централен комитет на ККП и шеф на КМГ Шън Хайсюн уточни, че младостта е най-красивият интервал през живота и Китайската медийна група е медия, цялостна с младежка сила и интензивност. 

„ Вие всички сте основата и вярата на бъдещото развиване на китайско-американските връзки. Нека се учим един от различен и подкрепим бъдещето на другарството сред двата народа, давайки добра вероятност на двустранните връзки “, добави Шън Хайсюн. 

Участващите американски възпитаници подариха на шефа на КМГ сборника с техни произведения „ Китай през моите очи “, генериран от изкуствен интелект, както и ракети за тенис на маса.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед28287Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед101394Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед103599Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед51210Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед23616Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164711Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128614Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед103599Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед101394Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед96081

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР