Вчера в Нове Место (Чехия) стартира Лятно световно първенство по

...
Вчера в Нове Место (Чехия) стартира Лятно световно първенство по
Коментари Харесай

Кристиян Стоянов показа отлично ниво на Лятното световно първенство по биатлон

Вчера в Нове Место (Чехия) започва Лятно международно състезание по биатлон. Състезанията от петъчния ден бяха смесени щафети при младежи/девойки и мъже/жени, където България нямаше участници. Днес се организираха и първите два спринта в по-малките възрастови групи. Нашата страна беше показана единствено от Кристиян Стоянов, който сподели чудесно равнище.

Българинът от Берковица сбърка единствено един път при двете си визити на стрелбището и приключи на осма позиция в крайното класиране с тъкмо минута закъснение от спечелилия. Това е Якуб Ствртецки от Чехия, който завъртя цели три наказателни обиколки, само че компенсира с чудесно предвижване по трасето и сграбчи златното отличие.

Второто място е за Вячеслав Малеев от Русия, а бронзът е за Витеслав Хорниг от Чехия. И двамата сбърка по два пъти в хода на конкуренцията. В 19:45ч. българско време ще стартира и спринтът при мъжете, където за България ще забележим Владимир Илиев, Димитър Герджиков, Антон Синапов и Димитър Парталов. biathlonbg.in
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР