Вчера в медиите се разпространи информацията, че facebook измамникът Спас

...
Вчера в медиите се разпространи информацията, че facebook измамникът Спас
Коментари Харесай

Спас Василев, представящ се за Александър Николов, все още не е задържан

Вчера в медиите се популяризира информацията, че facebook измамникът Спас Василев е задържан в Пловдив. След допитване, Министерство на вътрешните работи осведомиха, че не се е правил сходен арест.

Говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова през днешния ден удостовери информацията, че лицето не е задържано и полицията продължава издирването му.

Прокуратурата към момента не се е самосезирала.

" До този миг в прокуратурата по този случай не е постъпил нито един сигнал. В отговор на медиите дали прокуратурата ще се самосезира по случай, ние осъществихме контакт с ГДБОП, които ни увериха, че правят предварителна инспекция и до този миг те са стигнали до 40 излъгани лица. Общо нанесените вреди на тези хора са изчислени на над 30 000 лева ", разяснява за " Здравей, България " Румяна Арнаудова.

Очакванията й са до края на месеца случая да бъде подаден в прокуратурата, тъй като към момента се появяват лица, които са били излъгани.

Напомняме, че лицето Спас Василев се подвизава в интернет пространството под името Александър Николов. По информацията, която имаме, индивидът зад този профил от 2009 до 2012 година се е наричал Анелия, а по-късно е преименуван на Александър. Покрай митингите и цялостната политическа конюнктура в България, визираме събитията през 2013 и кабинетът " Орешарски ", профилът Александър Николов е извънредно деен с политическите си мнения. Той съумява да завоюва доверието на консуматори в мрежата, които по-късно стават негови жертви.

След като се е сдобил със забележителен брой " другари " в мрежата, той стартира да реализира персонален контакт с тях, посредством известия, а по-късно им предлага евтини самолетни билети. За задачата му са нужни копие на персонална карта, ЕГН и номер на банкова сметка. По този метод той направил своите измами.

Според кметът на Кочериново Иван Минков и съгражданите му, Спас Василев-Мурджов не е самичък в своите измами.

В родния град на обвинявания в измами в действителност никой не има вяра, че съгражданинът им, който има приключено приблизително обучение в благоевградски колеж, самичък е измислил цялата скица за машинация и я е осъществил.

" Не е допустимо Спас от името на измисления Николов да дава скайп изявленията по Българска национална телевизия и БНР, да написа мнения и текстове, които са препечатвани и представени в " Капитал Daily ", тъй като в реалност изказът му е много обикновен ", безапелационни са кочериновци
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР