Вчера в интервю за Би Ти Ви той заяви следното:

...
Вчера в интервю за Би Ти Ви той заяви следното:
Коментари Харесай

Учителките обидени на Асен Василев-чорапогащниците им не били с дупки

Вчера в изявление за Би Ти Ви той съобщи следното: „ Когато оставиш учителите да вървят с чорапогащници с дупки, както имахме 10 година подобен интервал, обикновено е да нямаме естествени учители в учебните заведения и в този момент занапред да би трябвало да навлизат нови фрагменти “.

„ Хората в една страна, които не почитат своите учители, обричат страната на крах и разпад! Политик, господин Асен Василев, значи човек, който гради политики и съгласно Платон – „ Умение да се грижиш за всички жители и по опция да ги направиш от по-лоши по-добри “.

Оттам обръщат внимание и на учителските заплати, чиито последни две нарастване предходната година не са станали по предложение на Политическа партия. „ Първото беше заложено в закона, а второто беше по предложение на друга партия “, споделят оттова, припомняйки, че „ държавното управление, управлявало преди Вас, усили двойно учителските заплати, като това нарастване се обезличи заради инфлацията по виновност и на Вашето ръководство! “.

„ Затова, господин Асен Василев, нямате експертизата да говорите за българското обучение, за българските учители и още по-малко за тяхната „ нормалност “ и външен тип!, пишет още те.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР