Вчера Стоянка бе заедно с Муки в Русе, където представи

...
Вчера Стоянка бе заедно с Муки в Русе, където представи
Коментари Харесай

Муки: Аз чудовище? Никога не съм удряла мама, ще съдим клеветницата!


Вчера Стоянка бе дружно с Муки в Русе, където показа биографичната си книга. " Кой ли не ми се обади да ме пита дали е правилно? Кълна се, че в никакъв случай не съм удряла мама! А Адриана докога ще продължава, в този момент я е гняв, че я игнорирахме, че Ирен продължава да играе с триумф на нейното място, и почна отново тъкмо в този момент да ръси нелепости. Тя да се благодари, че аз спасих турнето в Съединени американски щати, когато се отхвърли в последния миг, а й бяха издали виза. И по тази причина организаторката я съди, какво общо имаме ние? Била на антидепресанти, но това си е нейна работа ", възмути се Мария Грубешлиева на думите на Адриана Андреева.

Муки е безапелационна, че у дома не гладуват. " Вярно е, че не сготвям непрекъснато, само че от години Любо Нейков заплаща на ресторант до нас да носят гозби на Стоянка. Аз всеки ден пазаря всичко, което желае, от нищо не е лишавана. Възмутително е всичко това ", изясни още Муки.

Скандалът посред им се заформил преди две години, когато дъщерята на Стоянка се прицелила в ролята на Адриана в " Госпожа Стихийно злополучие ", споделя самата Андреева. " И тъй като не се получи с мен, а открих Ирен Кривошиева за ролята, тя почна да сипе огън и жупел против мен и майка ми. Това не е почтено, най-малкото и поради годините, в които двете са пътували и са били един до друг. Но ще се забележим в съда с Адриана, повече не желая да приказвам за това ", изясни още Мария, която и през вчерашния ден бе един до друг до майка си на представянето на книгата й " Добър вечер, столетие мое ", написа " България през днешния ден ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР