Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя

...
Вчера станаха ясно много неща. Първо, че ДПС не подкрепя
Коментари Харесай

Борисов: Вчера стана ясно какви са сценариите и кои са сценаристите


„ Вчера станаха ясно доста неща. Първо, че Движение за права и свободи не поддържа ГЕРБ. За всички стана ясно, че приказките им за Велико национално заседание и нова Конституция за били празни. Какво се оказа? Че всички са лъгали! Стана ясно за всички кои са сценаристите и какви са сюжети те ”. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във Видин, представен от БГНЕС.

“Искат отново да има “Кабинет Орешарски ”. Изиграха доста остроумен сюжети. Отидоха и подплашиха Ахемд Доган. И какво направиха – още веднъж Българска социалистическа партия , Движение за права и свободи , Радев и олигархията дружно ”, добави министър председателят.

Той инспектира ремонта на пътя сред Монтана и Видин. Заедно със заместник-министър Николай Нанков и ръководителят на гражданската самодейност „ Единни за смяна “ Росица Кирова той обходим правата от Макреш до крайдунавския град.

На въпрос дали може да се чака коалиция с партията на Слави Трифонов, на която Кирова е представител във Видин, министър председателят изясни, че тя е жена, която се бори за настояванията на жителите и за реализиране на техните стремежи. Но не можело да става въпрос за политическо партньорство.

„ Процесът е необратим. Проектът е финансиран, работи се интензивно ”, съобщи Борисов. За района Евросъюзът е отпуснал над 200 милиона евро за финансиране.

А министър председателят изрази мнение, че пътните градежи в страната са извънредно сложни и комплицирани, защото се постанова да се строят доста тунели и мостове поради разнообразния релеф. Но с помощта на новите пътища се откриват и нови фабрики, акцентира Борисов. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР