Вчера стана ясно каква е официалната причина за смъртта на

...
Вчера стана ясно каква е официалната причина за смъртта на
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на Лиса Мари Пресли

Вчера стана ясно каква е формалната причина за гибелта на дъщерята на Елвис Пресли. Според отчета на правосъдната здравна работа на окръг Лос Анджелис, 54-годишната Лиса Мари е умряла вследствие от задръстване на тънките вътрешности.

Новината бе обявена първо от TMZ.

Според клиниката в Кливланд запушването на тънките вътрешности е отчасти или цялостно задръстване на тънките вътрешности, които са част от храносмилателната система. Може да бъде породено от доста неща, в това число сраствания, хернии и възпалителни болести на червата.

 лиса мари пресли Getty

Медицинското мнение излиза тъкмо шест месеца след шокиращата гибел на Лиса Мари на 12 януари.

Само няколко дни след последната си обществена изява на Златните глобуси през 2023 година през януари, Лиса Мари беше откарана по неотложност в болничното заведение след цялостен сърдечен арест в дома си в Калифорния.

Тя бе заровена до починалия си наследник Бенджамин Киоу в имението Грейсланд в Мемфис , Тенеси, където са заровени и татко ѝ Елвис Пресли, както и неговите родители.

 лиса мари пресли Getty

Доклад на TMZ, цитиращ източници, близки до фамилията, по-късно съобщи, че Лиса Мари е почнала да приема медикаменти за намаляване и се е подложила на пластична интервенция два месеца преди последната си обществена поява на премиите Златен глобус през януари.

Часове откакто формалния медицински отчет стана обществено притежание, стана ясно още, че дъщерята на Елвис е имала опиоиди (т.нар. опиати) и други медикаменти в организма по време на гибелта.

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

Лиса Мари е имала лечебни равнища на оксикодон в кръвта си. Освен това в нейната система участва втори опиоид, прочут като бупренорфин и може да се предписва за облекчение на болежка, както и за лекуване на пристрастяване към опиати . Освен това токсикологичният скрининг открива следи от антипсихотичното лекарство кветиапин .

Аутопсията показва, че опиоидите в нейната система не са съдействали за нейната гибел.

 Присила и Лиса Мари Пресли Getty

Дъщерята на Лиса Мари, Райли Киоу, неотдавна уважи починалата си майка на Деня на майката, като написа в Instagram: „ Късметлийка съм, че имах най-хубавата и най-любяща майка, която можех да поискам
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР