Вчера стана ясно, че има политическа сделка. Бях поразена от

...
Вчера стана ясно, че има политическа сделка. Бях поразена от
Коментари Харесай

Велислава Дърева предупреди Борисов: Който сключва сделки с ДПС, винаги плаща много скъпо

Вчера стана ясно, че има политическа договорка. Бях изумена от наглостта на основния мюфтия, който съобщи, че не се занимава с финансови въпроси. Той надали не сподели да сме признателни, че не ни е спретнал едно Косово. Откога етническият мир се крепи върху неплатените сметки на Главно мюфтийство? Това съобщи журналистката Велислава Дърева в ефира на БТВ.

Поведението на Движение за права и свободи е като във времето на бухалките. Сега плащаме рекет, с цел да не се радикализират имамите. Така обаче се узаконява рекета като политически инструмент.

Тя подсети на Борисов, че който подписва покупко-продажби с Движение за права и свободи, постоянно заплаща доста скъпо. „ Движение за права и свободи постоянно е с спечелилите и в никакъв случай с губещите “. Според нея не би трябвало да идват пари от непозната страна, само че държавното управление реши този въпрос по извънредно дърварски метод. „ По-добре беше финансовото министерство да предложи скица на Главното мюфтийство, по която то да стартира да си погасява задълженията. Защо страната не опрощава задълженията на лечебни заведения и детски градини? ", пита се Дърева.

„ Цялото това състояние слага вярващите мюсюлмани в една извънредно неприятно състояние. Те се усещат отговорни, само че не са. До тях една стотинка от тези 8 милиона не е стигнала “, сподели още Велислава Дърева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР