Вчера с позиции излязоха от коалицията , както и от

...
Вчера с позиции излязоха от коалицията , както и от
Коментари Харесай

И МВнР реагира на колажа с Паси: Антисемитизмът е остра проява на нетърпимост и омраза

Вчера с позиции излязоха от обединението , както и от американското посолство у нас. Първи реагираха от Организацията на евреите в България " ", като подадоха сигнал до прокуратурата. От " " пък показаха, че каналът, в който е оповестен колажът, не е формален, въпреки на него да написа името на партията. 

На въпросния колаж някогашният външен министър е изобразен в раирани облекла, воден принудително от есесовци (от немското schutzstaffel - " охраняем отряд " ), като изображението е съпроводено с надпис " Ако не искаш от съветския газ, ела да ти пуснем нашия ". 

Външното ни министерство напомня, че антисемитизмът е извънредно остра демонстрация на непоносимост и ненавист, която опонира както на ползите и полезностите на България, по този начин и на историческите обичаи на българското общество, което справедливо се гордее със спасяването на българските евреи по време на Втората международна война. 

По сигнала на " Шалом " наблюдаващият прокурор разпореди осъществяването на взаимна инспекция от ДАНС и ГДБОП. В хода на инспекцията би трябвало да бъде открито дали посредством слово, щемпел или посредством други средства за всеобща информация, посредством осведомителни системи или по различен метод жители и/или народни представители подбуждат към дискриминация, принуждение или ненавист, учредени на раса, националност, етническа принадлежност или на религиозна основа. Срокът за осъществяване на инспекция по закон е до три месеца.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР