Вчера прокуратурата разпространи ужасяващи разкрития за трагедия, случила се през

...
Вчера прокуратурата разпространи ужасяващи разкрития за трагедия, случила се през
Коментари Харесай

Хорър! Семейство крило ужасяваща тайна във Варна

Вчера прокуратурата популяризира ужасяващи разкрития за покруса, случила се през 2021 година във варненския квартал " Владислав Варненчик ". Тогава след пожар в апартамент бяха открити телата на две деца.

Сега обвиняването оповести, че по-голямото дете е умряло месец по-рано, само че фамилията е траяло да живее с тялото на момиченцето, без да осведоми управляващите.
-->
Мъжът и дамата, упрекнати за пожара, прекараха в ареста шест месеца, като през април 2022 година бяха освободени поради постигане на оптималния период за задържане. Първоначално, те бяха упрекнати за тенденциозен палеж, само че в следствие обвиняването претърпя промяна.

Установено е, че пожарът е зародил от свещ, сложена до перде. Те са упрекнати, че са провокирали случая по несъобразителност. В пожара почина едногодишно детенце, на което дамата е майка.

От прокуратурата в този момент оповестиха, че по-голямото 4-годишно дете е умряло месец преди пожара.

" За страдание, не успяхме да установим каква е повода за гибелта, макар положените старания на експертите. Не са установени следи от принуждение по тялото. Обясненията са леко странни, само че в последна сметка те имат такава правна опция да се пазят по този начин, както намерят за добре. По думите на рождения татко на това дете, той не е схванал, че то е умряло “, изясни пред бТВ окръжният прокурор на Варна Красимир Конов.

„ По думите на дамата, с която е живеел на брачен начала, просто не му е съобщила от боязън. Детските надбавки са получавани от рождената майка на умрялото дете, която не е била в това жилище и не е била в някакви връзки с двамата от тях. Така че, не виждам претекст да бъде укривано детето с тази цел ", добави той.

Ако бъдат приети за отговорни, мъжът и дамата ги грозят до пет години затвор. Разследването към този момент е завършило. Въпреки че двамата са на независимост, от прокуратурата оповестиха, че те не са правили опит да се укрият.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР