Вчера по време на диалога по въпроса за Венецуела, организиран

...
Вчера по време на диалога по въпроса за Венецуела, организиран
Коментари Харесай

Китай е категорично против намесата на външни сили във вътрешните работи на Венецуела

Вчера по време на разговора по въпроса за Венецуела, проведен от Комитет по правата на индивида на Организация на обединените нации, китайският представител съобщи, че Пекин е срещу намесата на външни сили във вътрешните работи на Венецуела и прикани Съединени американски щати да анулират едностранните наказания.

Китайският представител уточни, че Китай постоянно е подкрепял разрешаването на разликите в областта на човешките права посредством градивен разговор и съдействие и е срещу политизирането на съответните въпроси. Едностранните наказания на Вашингтон са характерен образец за политика на силата и насилствена дипломация, които забавят съществено икономическото и обществено развиване на Венецуела и напъните за възстановяване живота на хората, както и нарушават човешките права на венецуелци. Затова глобите би трябвало да бъдат анулирани, акцентира китайският представител.

В отчета на екипа, проверяващ венецуелския въпрос, няма никаква информация за въздействието на едностранните наказания върху развиването на Венецуела и филантропичната помощ за страната. В него е употребена неправоверна информация и липсва обективност и безпристрастност. Затова Китай показва страдание и е срещу него, съобщи още китайският представител.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР