Вчера отборът на ЦСКА замина за Испания, където ще проведе

...
Вчера отборът на ЦСКА замина за Испания, където ще проведе
Коментари Харесай

Манолев: Каранга се извини на целия отбор, отсъствието му не ни е повлияло негативно

Вчера тимът на ЦСКА отпътува за Испания, където ще организира втория си предварителен лагер през тази зима. Един от футболистите, който разяснява идните контроли бе Станислав Манолев.

Крилото разиска и нашумялата тематика с присъединяване на Фернандо Каранга, който се върна по-късно в България от останалите си съотборници, поради което понесе парична санкция и тренираше настрана от главната група.

 ЦСКА взе решение за португалеца Укра
ЦСКА взе решение за португалеца Укра

В момента крилото е в Германия, където лекува контузия

" Още сме сънени, само че отпътуваме в положително въодушевление. Времето в Испания ще е хубаво, контролите са със мощни противници, а терените са положителни. Какво повече можем да желаеме. Ще срещнем забавни тимове. Не съм осведомен с китайците, само че другите два противника ги познавам чудесно, изключително Спартак.

В Сандански се подготвихме добре физически, а в този момент би трябвало да почистим някои тактически детайли. Почти същият тим сме си, дори мисля, че надградихме, взехме 3-4 нови. Всеки тим, който желае да има резултати и неизменност, би трябвало да е дружно дълго време. Да си познават кътните зъби, както се споделя. При нас го има това, през есента се получиха положителни резултати, само че постоянно може и повече. Сега чакам да сме още по-силни. За новите си проличава, че са положителни играчи и се надявам бързо да се аклиматизират ", стартира Манолев, представен от " Тема Спорт ".

" Отсъствието на Каранга не е повлияло отрицателно на тима. Имаше доста спекулации, само че действително всичко беше обикновено. Момчето си имаше някакви проблеми в Бразилия, позволи ги и се върна. Той се извини пред целия тим. По принцип, когато някой закъснява повече, това нервира останалите. Но в тази ситуация не е имало проблеми, на всеки може да се случи. Плюс това той си е понесъл наказването. Надявам се да играем в Европа, другояче ще се получи неудобно ", добави още крилото.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР