Вчера, от 18 ч. в заседателната зала на районната администрация

...
Вчера, от 18 ч. в заседателната зала на районната администрация
Коментари Харесай

Живущи на Капитан Райчо скочиха срещу клуб Паша

Вчера, от 18 ч. в заседателната зала на районната администрация на ул. " Хр. Г. Данов “ 39, се състоя публично разискване по отношение на проектите на кмета на " Централен “ и екипа му да бъде построен паркинг в региона на ул. " Капитан Райчо “ и ул. " Петко Д. Петков “.

Георги Стаменов, зам.-кметът инж. Тошо Пашов и арх. Петър Петров показаха пред присъстващите два разновидността на план. Около 30 индивида се сплотиха към опцията за паркинг с по-голям брой места за паркиране.

" Нашата задача е да осъществим Вашето предпочитание. Паркингът има за цел да облекчи казуса в квартала, а точно този с многото коли и малко места за паркиране, “ – стартира разискването Стаменов и добави, че паркингът ще бъде построен на общински терен, като на този стадий се разисква реализация на над 50 паркоместа на кота нула. При предпочитание от страна на живущите в бъдеще може да бъде построен и многоетажен паркинг.

" Има модерни сглобяеми структури, които разрешават надграждане. Максималният брой етажи, които може да има един подобен паркинг в тази зона е три, “ – добави инж. Тошо Пашов. Като идната стъпка по този план екипът на " Централен “ начерта търсене на финансиране на паркинга от Голяма Община.

Срещата даде мотив на жителите на " Капитан Райчо “ 42-44 още веднъж да изложат казуса с високите равнища на звук и непрекъснато наличие на деца и възрастни във футболното игрище до блока на този адрес.

" Не можем да живеем повече тук. Шумът е непрекъснат, топката е в ушите ни и през деня, и нощем, “ – оплака се Васил Попов, който приказва от името на майки, дребни деца, студенти и възрастни хора в квартала. Те показаха голям дискомфорт и от дискотека " Паша “ наоколо. На предлагането от страна на жителите вместо футболно игрище регион " Централен “ да построи спортна площадка с градинка, Георги Стаменов отговори позитивно. Следва планово предложение, остойностяване и молба за финансиране към Голяма Община.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР