Намирането на идеалния годежен пръстен може да бъде трудно –

...
Намирането на идеалния годежен пръстен може да бъде трудно –
Коментари Харесай

„Моят годеник предложи брак с прекрасен пръстен – но аз не искам да го нося след сърцераздирателно откритие“

Намирането на идеалния годежен пръстен може да бъде мъчно – само че една жена остана с разрушено сърце, когато разбра къде е попаднал годеникът й нейната от.

Да се ​​сгодиш е един от най-вълнуващите моменти в живота ти, защото започваш да планираш сватбата си с колегата си, само че една жена остана шокирана, откакто разбра, че годежният й пръстен има много необичайно минало и в този момент упорства тя да получи нов.

TikToker Belle беше на луната, когато сътрудникът й зададе въпроса, и беше влюбена в красивия й пръстен, който включваше 1ct бял изумруден елмаз и 1ct жълт елмаз вид круша. Тя обаче разбра истината за това едвам откакто се ожениха.

Тя отиде в TikTok, с цел да потърси съвет, защото разкри, че брачният партньор й хвърли бомбата, откакто тя му сподели какъв брой доста го обича. Тя беше изумена, когато разбра, че нейният обичан годежен пръстен в миналото е принадлежал на някогашната му Ерика. След това шокирана, Бел попитала брачна половинка си: " Ерика, момичето, за което щеше да се жениш? Вие бяхте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР